Glas- en betonbedrijf de Gouden Hand

Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand

Uw Glas- en Betonspecialist in Midden-Drenthe

Voor al uw glas: enkelglas, dubbelglas, figuurglas, spiegels, voorzetramen, thermobel, starlite etcetera.

Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand

Arjan van Dijk

Lieving 72

9411 TG  BEILEN

06-15004523         arjan.van.dijk@live.nl

www.degoudenhand.nl

 

Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand

Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand is opgericht in 2005. Voordat Arjan van Dijk voor zich zelf is begonnen heeft hij bij diverse bouwbedrijven gewerkt. Hierdoor is hij allround. U kunt bij Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand terecht voor verbouwingen, glas, kozijnen, metselen, lijmen etcetera. Kortom Glas- en Betonbedrijf de Gouden Hand heeft alles in huis. Tevens huren veel van zijn vorige werkgevers hem nog regelmatig in.

Een van de grootste specialiteiten tevens hobby van de Gouden Hand is betonvloeren storten en afwerken. Hiervoor heeft hij alle machines in huis. Van garagevloeren tot grote loodsen, alles wordt naar wens afgewerkt door de Gouden Hand. Indien nodig worden ZZP-ers door de Gouden Hand ingehuurd. De Gouden Hand heeft inmiddels ook meerdere elektrische vlindermachines, dus mag er niet motorisch gevlinderd worden, neem dan contact op.

Bent u van plan te gaan verbouwen? De Gouden Hand komt graag geheel vrijblijvend langs om uw wensen door te nemen en waar nodig u te adviseren.

/files/17854/17853348    /files/24425/24424783/files/24425/24424972

 

Vind ons leuk op facebook

facebook

 Of volg ons op twitter

volgonsoptwitterbutton

Bekijk ons op YouTube

youtube-logo