Pedicuresalon Mabel

Pedicuresalon Mabel

Uw pedicure in Midden-Drenthe, zowel ambulant als thuis. Tevens gespecialiseerd in nekklachten en schouderklachten. Aangesloten bij de Atlas Massage Groep.

 

Pedicuresalon Mabel

Lijsterlaan 60

9411 JJ Beilen

google

Tel: 0593 - 52 71 17

Mob: 06 - 11 43 20 20

Email: mstuiver1963@kpnmail.nl

Website: www.pedicuresalonmabel.nl

Volg ons ook op Facebook:

facebook

Laatste nieuws

Pedicuresalon Mabel heeft tegenwoordig ook een pinapparaat. En we hebben nu ook gelnagels. Voor meer informatie neem gerust contact op. Voor diabeten en reumapatienten worden de behandelingen vergoed door de verzekering.

Nieuwe openingstijden bij Pedicuresalon Mabel

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag: 13.00 - 22.00 uur

Vrijdag: 13.00 - 17.30 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Omdat zondag 8 april 2018 Pedicure Salon Mabel 12,5 jaar bestaat, heeft Pedicure Salon Mabel zaterdag 7 april van 14.00 tot 17.00 uur Open Huis. Iedereen is van harte welkom. 

/files/27660/27659306

 /files/27660/27659307

Laatste nieuws van Pedicuresalon Mabel

Vanaf 12 september 2017 kunt u ook elke dinsdagavond vanaf half 7 's avonds terecht bij pedicuresalon Mabel. Zowel voor een heerlijke pedicurebehandeling of voor de atlasmassage of de dorntechniek. Een heerlijke ontspanning na een zware werkdag 😁👣

Zomeractie!!

Zet je leukste, mooiste, kleurrijkste ontroerendste foto op mijn site, van voeten /voetjes gelakt of ongelakte teennagels Actie duurt de gehele maand augustus. De mooiste liefste foto krijgt van mij een verassingspakket.

Klik hier voor de actie

/files/20697/20696418

 

Veldenkrant 7-9-2016

/files/14418/14417971

Nieuw bij Pedicuresalon Mabel nu ook de Dorn-Methode

Wat is de Dorn-Methode?

De Dorn methode is een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die gebruikt kan worden bij problemen, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. 

De Dorn methode vindt zijn oorsprong in Duitsland waar het al heel lang een bewezen en zeer veel toegepaste behandelwijze is. Het uitgangspunt van de Dorn methode is het beenlengteverschil, waardoor vaak een bekkenscheefstand ontstaat. Dat heeft weer een hele reeks klachten tot gevolg in het heiligbeen, heupen, knieën, voeten, nek maar ook darm- en blaasproblemen. Bij de Dorn methode wordt het langere been op een natuurlijke manier korter gemaakt.

Behandeling:
Door middel van zachte, dynamische druk wordt geprobeerd om wervelscheefstand en beenlengteverschil op te heffen dan wel te verbeteren.

In tegenstelling tot "kraken" is de Dorn methode een milde behandeling. Er wordt met olie op de blote huid gewerkt. Met de duimen worden de wervels op een voorzichtige manier op hun plek terug gedrukt. Alle correcties worden gedaan tijdens een dynamische beweging. De cliënt beweegt zich: hij pendelt met zijn been of arm of hij draait het hoofd naar links en rechts. De beweging houdt de spieren bezig en "leidt ze af". Op deze manier kunnen de spieren de correctie niet tegenwerken. 

Na een totale correctie van de wervels en gewrichten moet de cliënt 3 tot 4 dagen rustig aan doen. Dat wil zeggen; geen zware dingen tillen en heftige onverwachte bewegingen maken (geen tennis e.d.) Tijdens de eerste dagen na de correctie wordt alles weer gestabiliseerd: het spierstelsel, het bindweefsel en de gewrichtsbanden. Bovendien kan er spierpijn optreden na de behandeling. Aanbevolen wordt om veel water en/of thee te drinken om het uitscheiden van de afvalstoffen te ondersteunen.

Waarom Dorn-therapie?
Bij de Dorn methode worden, net als bij chiropractie, gewrichten en wervels in hun juiste positie teruggebracht waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels los gemaakt, zodat de doorbloeding beter wordt en spieren en gewrichten soepeler kunnen worden. 

De volgende gewrichten kunnen gecorrigeerd worden: 

de benen
het bekken
de lendenwervels
de borstwervels
de nekwervels
het sleutelbeen
het kaakgewricht
het schoudergewricht
de elleboog
de pols
de duim
de vingers

Voor wie?

Het is bij uitstek geschikt voor kinderen en mensen die niet "gekraakt" willen of kunnen worden. Reumapatiënten zijn ook gebaat bij de Dorn methode omdat het de spieren en gewrichten soepeler maakt. 

Wilt u een afspraak mail of bel.

 

Pedicuresalon Mabel

Pedicuresalon Mabel is ruim 11 jaar gevestigd in Beilen. Pedicuresalon Mabel is uw pedicure in Midden-Drenthe, zowel ambulant als thuis. Tegenwoordig zijn wij ook gespecialiseerd in nekklachten en schouderklachten. Wij zijn aangesloten bij de Atlas Massage Groep. 

De Atlas Massage Groep is een stichting ter bevordering van
een landelijk netwerk van zelfstandig ondernemende masseurs en
masseuses, die altijd voor u klaar staan om u in korte tijd en op
een zachte manier van uw nek en schouderklachten af te helpen.
Zonder te kraken of hulpmiddelen en zonder vervelende napijn.

Wie heeft het tegenwoordig niet; een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Een bezoek aan de reguliere masseur of therapeut is meestal geen pretje, omdat de knopen er vaak hardhandig worden uitgedrukt, wat met veel pijn en blauwe-plekken-gevoel gepaard gaat.

Nieuwe techniek

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! De Atlasmassage is pijnloos en men heeft zelfs geen last meer van vervelende napijn.

10 minuten

Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. 
Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Betaalbaar

De Atlasmassage is laagdrempelig omdat de kosten door de korte behandeling relatief laag zijn ten opzichte van andere nek/schoudermassages. Per behandeling betaalt u namelijk € 10,00 en dat zou een goede reden kunnen zijn om deze massage eens uit te proberen.

recensik2   

recensiek

 

Hieronder de diverse diploma's en certificaten van Pedicuresalon Mabel.

De nieuwste certificaten zijn van de Dorn-Methode en de Atlas Massage

atlas

certificaten

c1     c3

c4     c5     c2

 

Pedicuresalon Mabel heeft ook waardebonnen

waardebon