Mondkapje- 3-laags. Niet medisch. Prijs per 10 stuks €7,90


Chirurgische mondkapjes met filtrerende en beschermende werking. Ook geschikt voor medische doeleinden of tegen verspreiding van ziektes. Gemaakt van 18g/m2 en 20g/m2 niet geweven Polypropyleen met een aluminium neus stuk.

Besteleenheid:10 stuks. €7,90Chirurgische mondkapjes met filtrerende en beschermende werking. 3-laags- niet medisch. Gemaakt van 18g/m2 en 20g/m2 niet geweven Polypropyleen met een aluminium neus stuk.

De mondmaskers hebben een zeer hoge filtratie waarde (95%).

Het materiaal bestaat uit 3 lagen met elk een specifiek doel, namelijk:


 ● Laag 1 & 3: de beschermlagen, welk vloeistoffen en vocht absorberen.
 ● Laag 2: de filterende laag die bacteriën en stoffen filtreren tijdens het in- en uitadem


BELANGRIJKE VERSCHILLEN MONDMASKERS:

Er zijn dus belangrijke verschillen tussen een chirurgisch niet-medisch mondkapje (bijv. Type I en IIR) en een ademhalingsbeschermingsmasker (bijv FFP2).


 ● Een chirurgischniet-medisch mondkapje, veelal 3-laags Type I en IIR, houdt vloeistofspatten tegen die mogelijk van de drager kunnen overgaan naar iemand anders. Maar dus geen kleine deeltjes, zoals virussen, bacteriën en fijne stofdeeltjes.
 ● Indien de gebruiker beschermd wil zijn tegen risico’s van buiten (anderen) naar binnen (van jezelf) , bijv. in het geval van het Corona virus, dan wordt een ademhalingsbeschermingsmasker (FFP2 of 3-masker) aanbevolen want die houdt die deeltjes wel tegen. Het beschermt de gebruiker bijvoorbeeld voor besmetting bij een hoestende patiënt met een infectieziekte. Het beschermt ook tegen het inhaleren van kleine deeltjes tijdens een handeling bij een patiënt die aerosolen veroorzaakt, zoals een bronchoscopie.
 ● Daarnaast sluit het chirurgisch mondkapje niet goed aan op het gezicht waardoor ongefilterde lucht langs de randen ingeademd en uitgeademd wordt. Een FFP masker sluit beter af rondom kin en bovenlangs de neus en langs de zijkanten van het gezicht.


Conclusie:
Type I en IIR beschermt anderen van overdracht van jezelf op derden;
Type FFP2 beschermt jezelf tegen overdracht van derden.

Besteleenheid: 10 stuks. € 7,90 !

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7141247755117
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: De Mondkapjes Specialist
 ● Type: simple


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 7,90
  • Datum plaatsing 31-08-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder De Mondkapjes Specialist
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-05-2020
  • Plaatsnaam Kortenhoef
  • Telefoon 0643016564
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 23300252
Bezorgservice