Goedlopend Hotel/Restaurant in Frankrijk

prijs
€ 122.500
datum plaatsing
20-07-17
adverteerder
Edwin Koopman
type
aangeboden
adverteert sinds
29-02-2016
plaatsnaam
Weesp / Wijdemeren
telefoon
+31 (0)6 46 33 68 86
gezien
8 x
snelcode info
6883245
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hotel Restaurant Bar (goodwill en inventaris) voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop. Het bedrijf ligt midden in een middeleeuwse dorp in het departement de Lot, grenzend aan de Dordogne. Cahors ligt op circa 25 autominuten, Sarlat en Gourdon op 40 minuten, (vliegveld) Bergerac 1 uur, (vliegvelden) Toulouse en Brive 2 uur. Al sinds 1604 is het een herberg met een grote bekendheid, zowel nationaal als internationaal. Het hele jaar door kunt u rekenen op klandizie, met de zomermaanden als hoogtepunt.

Er zijn vijf hotelkamers met bad en/of douche en toilet, twee restaurantgedeeltes, terras, keuken, bar, openbare en privé vertrekken, zolder, schuur met opslagruimtes en een grote ommuurde tuin. Mogelijkheid tot het creëren van meer hotelkamers.
Alle kamers zijn volledig gemeubileerd en er is ruim voldoende linnengoed. De keuken en bar beschikken over alle benodigde apparatuur, kookgerei en een grote verscheidenheid aan serviesgoed. Kassa en geluidsinstallatie zijn beide computergestuurd. De twee restaurantgedeeltes - gescheiden door een deur - bieden plaats aan totaal ± 65 mensen en zijn volledig en sfeervol ingericht. Het buitenterras biedt plaats aan nog eens ± 40 personen en in de besloten tuin kunnen speciale evenementen georganiseerd worden. Naast de grote opslagruimtes in de schuur bevinden zich hier ook een grote koelcel, (snel)vriezer, wasmachine, droger en andere apparatuur.
Het beschikt over de meest volledige vergunning (IV). In juni 2012 is er fors geïnvesteerd in een nieuwe brandalarminstallatie en brandvertragende deuren. Hiermee voldoet het volledig aan de hiervoor geldende overheidsnormen (sécurité incendie).

De verkoopprijs is € 122.500,- (inventaris en goodwill). Op dit moment is er nog geen makelaar bij de verkoop betrokken. Met als groot voordeel dat er aan u geen makelaarskosten berekend worden (minimaal 6% over de verkoopprijs). Genoemde prijs is exclusief overdrachtskosten en omvat niet het onroerend goed. De huurprijs is zeer redelijk, met een doorlopend huurcontract. Overname in overleg.
Het is mogelijk om het onroerend goed van de eigenaar (direct of op termijn) te kopen.

Wij kunnen u verzekeren dat het beslist loont om een kijkje bij ons te komen nemen en u te overtuigen van deze charmevolle, romantische locatie.

De bedrijswebsite is www.goujounac.com. Aanvullende informatie over het dorp vindt u op www.villagedulot.com. De Nederlandse eigenaren geven u graag aanvullende informatie over het bedrijf. Vul hiervoor het contactformulier in of bel +33 (0)6 49 60 91 19.

Deel deze advertentie met:
|