Bouwnoordbrabant NL – Werken in de bouw

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
23-07-17
adverteerder
Bouwnoordbrabant NL
type
aangeboden
adverteert sinds
19-03-2017
plaatsnaam
's-Hertogenbosch
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
10999107

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Bij Bouwnoordbrabant.nl staan vacatures voor meerdere functies in de bouw. Zo kun je terecht voor de functie metselaar, timmerman en bouwhulp.

Het personeel in de bouw voert meerdere taken uit op allerlei bouwplaatsen. Taken die weinig vaardigheid vereisen kunnen snel worden geleerd; andere taken vereisen een aanzienlijke ervaring of opleiding. Het personeel moet vaak buiten werken in alle weersomstandigheden of in gebouwen zonder verwarming of airconditioning. Sommige taken zijn gevaarlijk, inclusief het verwijderen van lood, asbest, of chemicaliën.

Baanplichten
De taken van een algemene medewerker variëren. Zij omvatten onder meer het reinigen en voorbereiden van een bouwterrein, het laden en lossen van materialen en het gebruik van verschillende gereedschappen en machines, zoals heftrucks, liften, boormachines, slijpmachines, zagen, en hogedrukreinigers. Ze zetten ladders neer, bouwen steigers en andere tijdelijke constructies. Ze helpen timmerlieden, metselaars, en andere gespecialiseerde aannemers.

Op of naast de bouwplaatsen, kan het personeel het verkeer omleiden. Ze zetten borden, markeringen, verkeerspionnen en blokkades neer om te zorgen voor de doorstroming van het verkeer.

Vereisten
Het algemene personeel moet een goede fysieke kracht, hand-oog coördinatie en uithoudingsvermogen hebben. Ze moeten zich ook op hun taken kunnen concentreren. Het vermogen om informatie te begrijpen en te communiceren is ook van essentieel belang. Sommige gereedschappen en machines zijn geautomatiseerd, waarbij er technische kennis nodig is om ze te gebruiken. Computervaardigheden, schattingen maken en het vermogen om goed in Nederlands en Engels te communiceren zijn ook belangrijk om het werk goed uit te kunnen voeren.

Er zijn geen minimale opleidingseisen om in de bouw te werken, maar vaklieden met gespecialiseerde vaardigheden hebben de meeste kans op een baan. Degenen die willen solliciteren moeten in het algemeen ten minste 18 jaar oud zijn en een MBO diploma of iets soortgelijks hebben. Stage, bestaande uit training in de praktijk en het vak te leren van meer ervaren aannemers, is een gebruikelijke manier om te beginnen in de bouw.

MBO opleidingen met lessen over detailhandel, lassen, mechanische tekening, bouwtekeningen lezen, natuurkunde en wiskunde zijn nuttig.

Werknemers die helpen met het verwijderen van lood, asbest en andere gevaarlijke materialen dienen daarvoor een gespecialiseerde veiligheid opleiding te volgen en een certificering te krijgen.

Interesse in de functie metselaar, timmerman of bouwhulp? Solliciteer direct via Bouwnoordbrabant.nl

Deel deze advertentie met:
|
Personeel & Opleiding