Aparthotels Amsterdam - De nummer1 in Aparthotels

Vakantie en Vrije tijd > Vakantiehuizen > Nederland

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Overige
 ● Stad of Plaats: Amsterdam
 ● Regio: Noord-Holland

OMSCHRIJVING:
 Aparthotels Amsterdam is een vernieuwend concept als het aankomt op hotels. Bij aparthotels verblijft u op hotel, maar niet in een kamer. U verblijft in een volledig appartement! Bovendien kan u alles makkelijk online reserveren. Onze medewerkers staan tot uw dienst bij vragen en opmerkingen en zullen er alles aan doen om u snel een correct antwoord te bieden. 

Aparthotel Amsterdam biedt u de beste appartement-hotels in Amsterdam en nabije omgeving! U heeft een uitgebreide keuze uit verschillende overnachtingsmogelijkheden, stuk voor stuk volledig uitgerust en allemaal aan een zeer eerlijk tarief. Voor elke gelegenheid vindt u bij Aparthotels Amsterdam de gepaste aanbieding.

We zetten de verschillende mogelijkheden even voor u op een rijtje. 
Ontdek onze accommodaties en sta versteld hoe luxueus overnachten kan zijn!


Ontdek onze mogelijkheden:

Studio.
De studio, met een totale oppervlakte van 25m2, is voorzien van een woonkamer en een slaapkamer. Een keuken, badkamer en toilet zijn eveneens aanwezig. Deze mogelijkheid is voorzien voor maximum 2 personen. Wifi is eveneens aanwezig. 

Appartement met 1 slaapkamer.
De appartementen met 1 slaapkamer zijn voorzien voor maximum 2 personen. De slaapkamer is voorzien van een dubbel bed, de badkamer van een douche en 2 wastafels. Ook biedt dit appartement een afzonderlijk toilet aan en een ruime mogelijkheid aan bergruimte. 

Appartement met 2 slaapkamers.
De appartementen met 2 slaapkamers zijn ideaal voor groepen of grotere gezinnen. De appartementen, voorzien voor maximum 4 personen, zijn praktisch ingericht. Elke slaapkamer is voorzien voor 2 personen. Ook hier vindt u uiteraard de opties keuken, badkamer, toilet en voldoende berging. 

Appartement met 3 slaapkamers.
Indien u op zoek bent naar iets ruimer, kan u vast uw gading wel vinden in onze appartementen met 3 slaapkamers. 6 personen kunnen hier luxueus overnachten. Iedere slaapkamer is voorzien voor 2 personen. Ook hier heeft u de reeds opgesomde ruimtes en luxe.

Appartement met 4 slaapkamers.
En ook onze appartementen met 4 slaapkamers zijn evenwaardig aan de kleinere varianten. Met een maximum bezetting van 8 personen, zijn zij het neusje van de zalm voor grote gezinnen of groepen. 

Ieder appartement is met de grootste zorg ingericht en voorzien van alle benodigdheden en is centraal gelegen in Amsterdam en vlakbij interessante punten zoals winkels en bezienswaardigheden. 
Op onze website kan u elke kamer afzonderlijk tot in detail bekijken en uitkiezen. 

Kortom, of u nu op citytrip bent of in Amsterdam voor zaken, een overnachting in een Aparthotel Amsterdam brengt u de luxe en rust die u verdient! 

Kijk snel op onze website voor een uitgebreid overzicht van alle appartementen en reserveer vandaag nog! Ontdek dit nieuwe concept en geniet van alles wat u nodig heeft... op hotel!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Extras: Airconditioning, Internet, Rolstoelvriendelijk en Tv

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/6729799/ko

  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 21-03-17
  • Adverteerder Redactie Team
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-10-2014
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 7 x
  • Snelcode info 11008591

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.