Zelfstandige software tester voor ambitieus bedrijf!

TECHNICUS.NL

ICT
Je komt terecht in een ambitieuze organisatie die het gehele testproces wil gaan professionaliseren. In de huidige situatie zijn de consultants verantwoordelijk voor het gehele testproces. Echter wordt het nu tijd om een testteam op te gaan zetten en jij kunt hier onderdeel van uit maken! Voor deze functie zoek ik dan ook iemand met een duidelijke eigen visie en overtuigingskracht met betrekking tot het gehele testproces. Je kan de organisatie hierin meenemen en hen de weg hierin wijs maken.

Jij zal dus diegene zijn die de testplannen opstelt en uitvoert. Je weet jouw collega's hierin mee te nemen en de ontwikkelingen doorvoeren bij zowel de organisatie zelf als bij de klanten. Je gaat zelfstandig aan de slag en hebt direct invloed op het testbeleid binnen de organisatie. Je zult risico's in kaart brengen en bedenkt de beste teststrategieën. Al het werk wat jij uitvoert wordt via een agile aanpak uitstekend gedocumenteerd en jij zal jouw collega's aansturen op kwaliteit.

Deze functie vraagt veel flexibiliteit en inzet. Er wordt dan ook van je verwacht dat je een echte teamplayer bent, maar dat je ook een onafhankelijke kwaliteitsrol op je kan nemen./>/>/>/>

> HBO werk- en denkniveau;
> Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als software tester;
> Je hebt ervaring met het verbeteren, implementeren en onderhouden van testomgevingen;
> Je hebt ervaring met de testmethodieken zoals TMap en/of ISTQB;
> Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (Selenium, Cucumber o.i.d.);
> Je hebt ervaring met Scrum/Agile;
> Je bent communicatief vaardig;
> Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend./>/>/>/>/>/>/>
CareerValue B.V.
Voor een organisatie in de buurt van Lunteren zoek ik een gedreven en zelfstandige software tester. Iemand die het aandurft om deze snel groeiende organisatie op sleep touw te nemen en uitvoering geeft aan het testen. Deze organisatie maakt software en applicaties voor verschillende klanten in Nederland. Dit kunnen kleine ondernemingen zijn of juist MKB tot grote ondernemingen. De software zorgt ervoor dat de klanttevredenheid omhoog gaat en deze ondersteunt.

De organisatie hanteert verschillende kernwaarden. Deze kernwaarden staan centraal binnen de organisatie en deze willen ze uitstralen naar hun klanten. Wil jij werken binnen een organisatie met vele ambities? Dan zit je hier helemaal goed! De organisatie wil continu het beste eruit halen en de beste services bieden. Daarnaast kom je binnen een organisatie terecht waar een open en eerlijke cultuur is. Collega's onderling vertrouwen elkaar en willen samen zorgen voor de beste kwaliteit en resultaten. Dit hangt samen met een informele sfeer. Er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd en bij verjaardagen hoort natuurlijk een klein feestje!

Durf jij deze uitdaging aan? Lees dan gauw verder!/>/>/>/>/>/>/>/>/>


Locatie: Lunteren

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/10017670/technicus-nl-zelfstandige-software-tester-voor-ambitieus-bedrijf-lunteren
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-08-17
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder TECHNICUS.NL
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-11-2017
  • Plaatsnaam Ede
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 13049265

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.