Netwerkborrel 17 mei, Iers Restaurant & Pub "De Turfsteker"

Netwerkborrel vrijdag 17 mei bij Iers Restaurant & Pub "De Turfsteker".

Het is weer tijd voor een netwerkborrel. Gezellig de werkweek afsluiten met je collega ondernemers. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. In de Ierse pub in Westerbork word je getrakteerd op drankjes en diverse luxe tapas gerechten. Je gaat naar huis met het gevoel dat je een maaltijd hebt gehad.

LET OP, ook deze bijeenkomst is net als de netwerkontbijten toegankelijk voor alle ondernemers uit Midden-Drenthe. Niet leden van de Ondernemerskring Midden-Drenthe betalen een kleine vergoeding van 10 euro p.p. Geef je op via deze link: https://www.om-d.nl/activiteiten/netwerkborrel-meursinge-17-mei/

Het bestuur van de Ondernemerskring Midden Drenthe en Sander Vos van Iers Restaurant & Pub "De Turfsteker" heten jullie van harte welkom vanaf 17.00 uur.

Op de foto v.l.n.r.: Erik Kramer, Fred Prakken, Hilde Nijwening, Ellen ter Laan, René Muntinga, Sander Vos en Geertje Schokker

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.