Werkgevers in Midden-Drenthe opgelet, Personeel aangeboden

Mogelijkheden voor werkgevers
Voor ons is het belangrijk dat werkzoekenden aan een baan geholpen worden. U als werkgever bent wellicht op zoek naar medewerkers of staat er voor open om een stageplek aan te bieden aan een werkzoekende. Hieronder leest u informatie over de mogelijkheden die wij hiervoor bieden. Naast deze bestaande mogelijkheden is het soms noodzakelijk om maatwerk te leveren. Wij komen graag met u contact om te bespreken wat in uw geval de meest passende oplossing is.

Proefplaatsing
Voordat een werkzoekende in dienst wordt genomen bij een werkgever kan er een proefplaatsing worden afgesproken. Tijdens de proefplaatsing gaat de werkzoekende kosteloos aan de slag met behoud van bijstandsuitkering en wordt beoordeeld of de werkzoekende voldoende geschikt is voor de vacature en of de persoon binnen uw bedrijf past. Het doel van een proefperiode is dat de werkzoekende na afloop van de proefplaatsing een arbeidscontract van minimaal zes maanden krijgt. Afhankelijk van de werkzoekende en zijn of haar werkervaring wordt de duur van de proefperiode vastgesteld.

Werkstage
Ons streven is om zoveel mogelijk werkzoekenden naar een werkstage te begeleiden. Wij vinden dit de beste manier van re-integreren. Tijdens een werkstage werkt een werkzoekende, gedurende een periode van maximaal drie maanden, met behoud van bijstandsuitkering bij een reguliere werkgever die niet direct een vacature heeft. Deze periode kan in uitzonderlijke situaties (bijvoorbeeld langdurige ziekte) met een periode van maximaal drie maanden verlengd worden. Het doel van een werkstage voor een werkzoekende is het opdoen van werkervaring en het oriënteren op het werkveld. De werkzoekende heeft op deze manier weer de kans om recente werkervaring op te doen en toe te voegen op zijn/haar CV.

Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot een proefplaatsing of werkstage dan kunt u contact opnemen met onze accountmanager Annika van der Werf, 0593-539279 nl of per mail via a.vanderwerf@middendrenthe.nl.

Voor meer informatie zie ook:
http://www.middendrenthe.nl/website/!suite86.scherm0325?mPag=7087&mNch=9865998
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 26-04-21
  • Adverteerder Gemeente Midden-Drenthe
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-02-2018
  • Plaatsnaam Midden-Drenthe
  • Telefoon 0593-539279
  • Bekeken 294 x
  • Snelcode info 16636607

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail