- NIEUW - Mannen Sieraden-lijn - XS-eries4men -

XS-eries4men: De nieuwe sieraden-lijn voor eigentijdse, stoere mannen.


De mannen van nu willen er graag goed uitzien. En het liefst op een betaalbare manier. Voor deze mannen kan het geen kwaad eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij XS-eries4men. Deze nieuwe sieraden-lijn voor mannen heeft zowel een stoere als een elegante uitstraling.In deze tijd, waarin de zilverprijs explosief is gestegen, biedt XS-eries4men een betaalbaar alternatief met dezelfde allure als zilver. XS-eries4men heeft Italiaans design gecombineerd met Hollandse service en kwaliteit, om tot een schitterend eindresultaat te komen, door gebruik te maken van 316L stainless steel.Alle sieraden worden vervaardigd van eerste klas gepolijst RVS, het zogenoemde 316L stainless steel (ook bekend als: chirurgisch staal), eventueel voorzien van een PVD-coating in de kleuren: coffee-gold, ros?-gold, zwart of goudkleur. Hierdoor kan XS-eries4men u een lange levensduur garanderen.Er zijn verschillende series ontworpen, die elk hun eigen uitstraling hebben. De armbanden bestaan uit verschillende breedtes. Deze hebben stuk voor stuk een uniek ontwerp. Deze armbanden kunnen . een dubbele sluiting worden versteld van 22 naar 20 cm lengte. Daarnaast wordt in sommige armbanden ?cht leer verwerkt voor een stoer imago. Op deze manier is er voor iedere pols een armband!De colliers, hangers en ringen maken de series af. Een aantal colliers en ringen heeft zelfs exact dezelfde kleur-combinatie als de bijpassende armbanden!
Deze colliers hebben een lengte van 50 cm. Iedere hanger wordt geleverd met een collier.De ringen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Deze ringen hebben dezelfde robuuste en stoere uitstraling als de armbanden, kettingen en hangers.


Elk sieraad wordt geleverd inclusief een garantiebewijs en wordt verpakt in een bijpassend XS-eries4men doosje.Tiarabenelux heeft de exclusieve distributie-rechten voor XS-eries4men? in de Benelux.* Geen verzendkosten
* Aangesloten bij het mkbOK - keurmerk
* Supersnelle levering: Vandaag voor 16:00 besteld = morgen in huis!


U vindt ons via Google: It's beautiful - Online juwelier


It's beautiful - online juwelier
T: +31 (0)546-842083


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice