Duitsland 5 Euro 2018 Subtropische Zone set van 5

Dit is de tweede serie munten uit de Duitse vijfdelige serie van 5 Euromunten die als onderwerp hebben de Klimaatzones van de Aarde. Deze serie munten met een gekleurde ring wordt in de jaren 2017 tot en met 2021 uitgegeven. De kleuren van de ringen zijn als volgt: 2017 = rood, 2018 = oranje, 2019 = groen, 2020 = turquoise en 2021 = paars. De Duitse 5 Euro 2018 heeft als thema de Subtropische Zone en heeft een Oranje ring. De Subtropische zone (ook Subtropen genoemd) is op de aarde te vinden boven en onder de Tropische zone. De Subtropische zone kenmerkt zich door een tropische zomer en een milde winter. Op de voorkant van de munt ziet men een aantal geiten in de schaduw van een typische boom van de Subtropische zone waarvan de kroon de vorm van een paraplu heeft. Aan de onderkant van de munt ziet men de tekst Subtropische Zone. De achterkant van deze serie munten is gelijk. Men ziet in het midden de Bondsadelaar met boven het hoofd van de Adelaar de slagplaats van de munt. De munt wordt op vijf verschillende plaatsen geslagen, dit ziet men aan de letter van de slagplaats en aan de kleur van de Oranje ringen. De kleur van de ring is bij elke letter / slagplaats verschillend. Het meest valt dit op bij de letter A die het meeste afwijkt wat de kleur van de ring betreft. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2018. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Bundesrepublik Deutschland (Bondsrepubliek Duitsland). Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro met daaromheen ongelijk verdeeld de 12 sterren van Europa. Verder ziet men meteen de Oranje ring. Deze is gemaakt van het materiaal Polymeer. Het randschrift van de munt is KLIMAZONEN DER ERDE = Klimaatzones van de Aarde.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE18-5SUZO5


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 57,50
  • Datum plaatsing 12-09-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Eurocoinhouse
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-11-2017
  • Plaatsnaam Hellendoorn
  • Telefoon 0548618384
  • Gezien 17 x
  • Snelcode info 18250363
Bezorgservice