7S81 - Grote antieke glitterglas-lamp met bakeliet

prijs
€ 110
datum plaatsing
08-12-12
conditie
gebruikt
adverteerder
ansje alloo
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Nederland
telefoon
n.v.t.
gezien
37 x
snelcode info
2026468

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

7S81 - Grote antieke glitterglas-lamp met bakeliet! Exclusieve antieke glitterglas-lamp met draaischakelaar.. Deze lamp is extra groot en nauwelijks te vinden in deze maat. De kaphouder is van bakeliet en heeft een ingebouwde aan/uit draai-schakelaar, die goed werkt. Alles verkeert verder in goede staat:. Voor de veiligheid is de bedrading vernieuwd, evenals de plafondhouder. Deze lamp kan dus direct worden aangesloten.
WAT GLITTERGLAS IS: Rondom 1900 perste men prachtig dik glas tot glaskapjes. Er zitten vaak luchtbelletjes is, en het reli?f in de vormen werd geraffineerd uitgedacht. Dankzij het dikke glas glittert het licht van een lamp letterlijk schitterend. Daarom heb ik er de naam glitterglas aan gegeven. In wezen is dit DE licht-DESIGN vormgeving die in Belgi? en Frankrijk vanaf eind 19e eeuw toegepast werd. Ook het hedendaagse licht design maakt gebruik van dergelijk glas, echter mist dat die oneffenheden en luchtbelletjes die juist dit antieke glas, dat steeds schaarser te vinden is, zo kenmerkend karakter geeft. Deze antieke glitterglas lampen zijn destijds met de hand vervaardigd.! Maten Diameter van de glazen kap: 30 cm. Hoogte van de glazen kap : 10 c+ ca.85 cm = kaphouder + draad + plafond-ophang ?
VEEL MEER ANTIEKE LAMPEN OP ONZE SITEVerzendkosten overeenkomstig posttarief- Maak je geen zorg, ik verpak heel zorgvuldig.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1505587


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|