RUP op Maat

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

RUP op Maat
E. Dekker, R.-A. Collaris
9789012126021

Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 2. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Vandaag de dag is de populariteit van het Rational Unified Process® (RUP) als ontwikkelmethode groter dan ooit. Meer en meer bedrijven werken met RUP en hebben er hun eerste projecten mee uitgevoerd. Deze ervaringen maken echter duidelijk dat het verhangen van de bordjes - functioneel ontwerp heet voortaan Use Case - niet voldoende is om te profiteren van alle voordelen van RUP. RUP op Maat is een introductie op RUP, gericht op zowel ontwikkelteamleden als belanghebbenden, zoals gebruikers, beheerders en managers. Er is gebruik gemaakt van een voor de Nederlandse markt herkenbaar begrippenkader. Vanuit hun ervaring in uiteenlopende projecten hebben de auteurs de essentie van RUP kort en krachtig neergezet. Hiermee bieden ze een basis om te beoordelen hoe RUP in het eigen ontwikkelproces kan worden ingericht, zodat het de beloftes - gebruikerstevredenheid, flexibiliteit, risicoreductie, lagere beheerkosten - inderdaad waar maakt. RUP op Maat geeft antwoord op de volgende vragen: * Hoe betrek ik de klantorganisatie bij het ontwikkelproces? * Hoe schrijf ik goede Use Cases? * Hoe zorg ik dat teamleden optimaal inzetbaar zijn? * Hoe breng ik kwaliteit in mijn ontwikkelproces? * Hoe zie ik of we RUP goed toepassen? Wil je serieus aan de slag met RUP? Wil je mensen aansporen om te blijven nadenken en kritisch te kijken naar het eigen ontwikkelproces? En wil je dat doen op een toegankelijke manier, toegespitst op de praktijk? Dan helpt dit boek je direct op weg! Zie de website www.rupopmaat.nl voor aanvullende informatie en downloads.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789012126021
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: E. Dekker, R.-A. Collaris
 ● SKU (eigen artikel code): 160401624


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 17,40
  • Datum plaatsing 31-07-20
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Bekeken 28 x
  • Snelcode info 21051568
Bezorgservice