Teamleider Informatisering en Automatisering

JS ConsultancyZutphen is een duurzame en levendige gemeente in zowel sociaal, economisch, ecologisch en cultureel opzicht. De dienstverlening staat in het teken van efficiëntie en klantgerichtheid. De gemeente Zutphen wil meer in verbinding met de samenleving werken en handelen. Dit vraagt om medewerkers met ambitie, betrokkenheid en een actieve instelling.

Afdeling bedrijfsvoering
De afdeling bedrijfsvoering (ca. 110 fte) houdt zich bezig met de gehele interne ondersteuning van de gemeente Zutphen en is aanspreekpunt voor alle bedrijfsvoering producten en -diensten. De afdeling streeft ernaar om de om de individuele medewerker van de gemeente Zutphen zo te faciliteren waardoor hij of zij zijn of haar taken zo effectief en efficiënt mogelijk uit kan voeren.
De afdeling bestaat uit de volgende teams:
* Informatisering en automatisering;
* Interne ondersteuning;
* Intern advies;
* Documentair Informatiebeheer;
* Control.

Informatisering en automatisering (I&A)
Het team I&A bestaat uit ca. 20 positief ingestelde en betrokken professionals. Het team is verdeeld in de clusters informatiemanagement, exploitatie, business 2 control (beheer, control en continuïteit), gegevensbeheer en systeembeheer.
Functie informatie

Als teamleider ben je een echte leider, die z'n vak verstaat. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren, waarbij je de efficiëntie in de dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde diensten naar een hoger niveau weet te brengen en zorgt dat het team zelfsturend opereert. Jouw senioriteit is voelbaar, je straalt rust uit, je coacht je medewerkers, bent ontwikkelingsgericht en past situationeel leidinggeven toe, waardoor je de professionals in je team in hun kracht zet en laat groeien.
Je deskundigheid in het vakgebied staat buiten kijf. Je laat blijken de I&A-behoefte van de gemeente goed te snappen en vertaalt dit in acties die je borgt in je jaarlijkse werkplan. Je weet goed te laveren tussen (proactief) operationeel beheer enerzijds en de omvangrijke projectenportfolio anderzijds. Op jou rust een zware verantwoordelijkheid in (maatschappelijke) veranderingsprocessen binnen de gemeente en tussen de (driehoeks)gemeentes, maar ook in samenwerking met externen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatiebeveiliging en eigentijdse digitale dienstverlening.
Je hebt je blik "naar buiten" en als boegbeeld van het team heb je helder waarop je wilt focussen en weet je verbindingen aan te brengen met andere afdelingen. Je bent procesmatig ingesteld. Je gaat actief in gesprek met je klant en bent in staat om over je eigen schaduw heen te stappen. Je bent een echte ambassadeur van het vak en weet je visie goed over het voetlicht te brengen. Je beweegt mee waar nodig, maar laat zeker ook voldoende standvastigheid zien.

Je legt verantwoording af aan het hoofd bedrijfsvoering.


Je hebt een academisch denk- en werkniveau, aangevuld met relevante cursussen op het werkterrein. Je beschikt over ruime leidinggevende ervaring op het gebied van informatisering en automatisering.

Competenties
* kunnen verbinden en goed kunnen schakelen op verschillende niveaus;
* ontwikkelingsgericht zijn en het beste uit medewerkers weten te halen;
* daadkrachtig optreden en zorgdragen voor afstemming en draagvlak;
* organisatiesensitief zijn;
* omgevingsbewust zijn;
* besluitvaardig zijn;
* klantgericht handelen en organisatie breed kunnen denken;
* uitstekend kunnen communiceren;
* goed kunnen prioriteren en organiseren.


Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een salaris van maximaal EUR 5.644,- (schaal 13) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (6 %) bij een fulltime dienstverband.


De eerste gesprekken zullen plaatsvinden bij JS Consultancy op 3, 5 en 11 augustus.
De gesprekken bij de gemeente Zutphen vinden plaats op 27 augustus a.s.

De reactietermijn voor deze functie loopt t/m 2 augustus 2015.

Bij gelijke geschiktheid van een interne en externe kandidaat, heeft de interne kandidaat voorrang.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Elsbeth Braam, telefoonnummer 06-33321986

Locatie: Zutphen

Salaris indicatie: 5000-100000

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/5351416/teamleider-informatisering-en-automatisering
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-11-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder JS Consultancy
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-11-2018
  • Plaatsnaam Zutphen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 15 x
  • Snelcode info 21156088

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.