Wereld in turbulente tijden

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Wereld in turbulente tijden
David Jeremiah
9789064511356

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Nooit eerder waren de krantenkoppen zo schokkend, de nieuwsanalyses zo verontrustend en de voorspellingen voor onze wereld zo schrikwekkend. Er is sprake van voedseltekorten, recordhoge brandstofprijzen en natuurrampen, van vulkaanuitbarstingen tot orkanen. De oude vijanden China en Japan kondigen aan dat ze vrede en vriendschap met elkaar willen sluiten, terwijl een opnieuw krijgshaftige taal uitslaand Rusland verdragen in het Midden-Oosten sluit. De president van Iran vindt dat Israël van de kaart geveegd moet worden en wereldleiders zitten er bij en zeggen niets. Als dit soort verhalen op ons af blijft komen, kunnen we ons alleen maar afvragen: Wat is er in vredesnaam aan de hand in de wereld? Vele eeuwen geleden is er over deze en over nog vele andere gebeurtenissen geschreven in de Bijbel, in de vorm van profetieën over de laatste dagen van de geschiedenis van de aarde. Het boek waarover we het nu hebben maakt bijbelse profetie en de waarschuwingstekenen glashelder via een samenhangende tijdlijn die aan de hand van onder andere de boeken Jesaja, Ezechiël, Daniël, Matteüs en Openbaring tien gebeurtenissen van de eindtijd beschrijft en interpreteert. Deze waarschuwingen zijn slechts nuttig als we ze nauwkeurig onderzoeken en in acht nemen. Het is rustgevend als je weet wat je kunt verwachten. David Jeremiah (13-02-1941) biedt woorden van bemoediging en herinnert ons er ook aan hoe we intussen hebben te leven: waarnemen, werken, wachten. 'Een duidelijke, uiterst boeiende handleiding over Gods hart voor Israël en over de dramatische bijbelse profetieën die in deze laatste dagen in vervulling zullen gaan. Het mooist vond ik dat David leremioh zonder enige schroom de grootste wereldwijde trends van onze tijd door de 'derde bril' van de Schrift onderzoekt en verklaart. Zijn beschrijving van Jezus' onvoorwaardelijke liefde en mededogen voor Joden en moslims is alleen al de moeite van het lezen waard!' Joel Rosenberg 'Dit op gedegen onderzoek gebaseerde en briljant geschreven boek is zo fascinerend dat je het bijna in één ruk uitleest. Het heeft zoveel te bieden voor lezers die geïnteresseerd zijn in wat er in onze wereld allemaal gebeurt en het legt verbanden tussen actuele gebeurtenissen en belangrijke bijbelse profetieën. Het lezen van dit boek zal u er van overtuigen dat de grootste gebeurtenis uit de geschiedenis van de mensheid vlak voor de deur staat. Iedereen, kerkelijk of niet-kerkelijk, behoort dit te lezen!' Tim LaHaye De Bijbel heeft een heleboel over de eindtijd te zeggen. Maar tot op heden was er nog geen boek dat - in eenvoudig en goed begrijpelijk proza - tien profetieën uit de Schrift bij de kop pakte, een chronologische checklist gaf en een richtsnoer bood om het allemaal op een rijtje te krijgen. In dit boek geeft David Jeremiah antwoord op de moeilijke vragen, zoals:
- Welke rol speelt de profetie in het moderne Europa?
- Waarom is Israël zo belangrijk?
- Welke relatie bestaat er tussen oliereserves en islamitische terreur?
- Spelen de Verenigde Staten een rol in de profetie?
- Hoe moeten we in de eindtijd leven? Er gebeuren in onze wereld zeker dingen die een mens ongerust kunnen maken. Maar we hoeven ons niet in verwarring te laten brengen of bang te zijn. U kunt nu achter de betekenis komen van wat u dagelijks op het nieuws ziet. En begrijpen wat er in de wereld allemaal aan de hand is!

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789064511356
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: David Jeremiah
 ● SKU (eigen artikel code): 171000765


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 11,35
  • Datum plaatsing 13-11-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Bekeken 20 x
  • Snelcode info 21389517
Bezorgservice