Italie. Ontdek regio Le Marche. BenB Lucertola

Vakantie en Vrije tijd > Vakantiehuizen > Italie

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● Stad of Plaats: San Lorenzo in Campo

OMSCHRIJVING:

Lucertola 2-pers. appartementen en al vele jaren een begrip in de regio Le Marche. Rust, cultuur, strand EN..mooi weer!

De regio Le Marche (midden Italie) is nog onontdekt door het toerisme en daardoor een oase van rust met veel cultuur, natuur, vriendelijke Italianen en - betaalbare - restaurants in middeleeuwse bergdorpjes. Snel en goedkoop te bereiken met bv. Ryanair of Transavia (Ancona, Bologna). Of met de auto natuurlijk.

Lucertola is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis, centraal gelegen in de provincie Le Marche in midden Italië waar de Nederlandse eigenaren u verwelkomen. Afgelopen zomer werd weer het eco-label "Blue Flags" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. Over de Marche zeggen ervaren Italië-reizigers: "net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar". Wij vertoeven hier alweer een aantal jaren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie.
In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen en een 2-persoons gastenkamer. Volledige privacy en u kunt altijd terugvallen op de hulp van ons als eigenaren van Lucertola die Italiaans spreken en u wegwijs kunnen maken in deze wonderschone regio. Voor meer info surf naar de lucertola website (lucertola . n l ).

Wellicht... Arrivederci!

LUCERTOLA

p.s. Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Appartement
 ● Ligging: Landelijk
 ● Omgeving: In bergen of heuvels
 ● Aantal slaapkamers: 1 slaapkamer
 ● Verhuurder: Eigenaar
 ● Extras: Internet, Tuin en Wasmachine
 ● Aantal personen: 2
 ● Regio: Rome en Midden-Italië

ADVERTEERDER:
Naam: Lucertola v.o.f.
Tel: 0639222082


Italie. Regio Le Marche. BenB Lucertola. Logeren bij Nederlanders. Uw appartement met het mooiste uitzicht van Italie!

n.b.: De aangegeven locatie op het Google Map kaartje is de (Kamer van Koophandel) locatie van ons bedrijf in Tiel. Voor de locatie van de Lucertol BenB in Italie, surf naar de Lucertola website: www.lucertola.nl

  • Prijs € 85
  • Datum plaatsing 18-12-18
  • Adverteerder Lucertola v.o.f.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 09-12-2012
  • Plaatsnaam Tiel
  • Telefoon 0639222082
  • Gezien 9 x
  • Snelcode info 21437675

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.