Veiligheidscoördinator NIV. I

Teqoia AntwerpenDe Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren :
-Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen.
-Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn.
-Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp.
-Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen.
-Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen.
-Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document.
-Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen.
-Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.
- Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden.
-Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.Functie-eisen

-Je heb een minimum ervaring van 5 jaar in gelijkaardige projecten (referentielijst is noodzakelijk). Ter ondersteuning kunnen enkele voorbeelden van coördinatiedocumenten worden voorgelegd. 
-Je beschikt over een goede talenkennis (Nl/Eng/Fr).
-Je bent pragmatisch, praktijkgericht,  zeer communicatief ingesteld, staat garant voor kwaliteit en efficiency. Een resultaatgerichte dienstverlening staat voorop.
-Bij  voorkeur ben je Industrieel of Burgerlijk Ingenieur (optie Bouwkunde)
-Je bent bereid een BA-verzekering af te sluiten.
-Een veiligheidsopleiding niveau 1 of 2 is een belangrijk pluspunt.Arbeidsvoorwaarden


Vermoedelijke startdatum :1/11/2018

Vermoedelijke einddatum : 28/02/2022


Locatie: BRUSSEL

Salaris indicatie: 2500-3500, 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706275/teqoia-antwerpen-veiligheidsco-rdinator-niv-i-brussel
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Teqoia Antwerpen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-08-2018
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570136

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.