Analist Food (MBO)

Professionals in FoodAls Analist Food kom je te werken binnen een bestaand team van Analisten en lever jij jouw bijdrage aan de groei van het bedrijf. Binnen de functie ga je aan de slag in het eigen laboratorium en ben je daarnaast actief betrokken bij het proces middels monsternames. Deze uitvoerende rol binnen een uitdagend proces maakt dat het zeker geen routinematig werk is. Naast je mede-Analisten bestaat het team uit een Teamleider, aan wie jij zal rapporteren, en zal er in sommige gevallen samenwerking plaatsvinden met andere laboratoria.

Verder zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:
-Uitvoeren van chemische (m.b.v. HPLC) en microbiologische analyses (klassieke microbiologie)
-Uitvoeren van controles op de werkvloer, zoals dompel- en hygiënecontroles
-Uitvoeren van fysische en sensorische controles, zoals smaaktesten, pH en gasmetingen
-Uitvoeren van conformiteitscontroles, conform de specificatie
-Uitvoeren van houdbaarheidsstudies
-Monsters maken
-Monsternames van grondstoffen en eindproducten
-Bereiden van voedingsbodemsFunctie-eisen


Voor deze vacature van Analist zoeken we iemand met een pragmatische instelling, die uitdagingen zowel in teamverband als zelfstandig aan kan gaan. Daarnaast verwachten wij dat de ideale kandidaat voor deze vacature zich herkent in het volgende profiel:
 
-Bij voorkeur een afgeronde mlo opleiding (uitgebreide kennis van microbiologie is noodzakelijk)
-Relevante werk- en/of stage-ervaring, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie, als laborant of analist
-Je kan werken volgens de GLP en GMP richtlijnen
-Een nauwkeurige werker met een proactieve, kritische en flexibele houding
-In het bezit van een rijbewijs B
-Goede beheersing van Word en Excel
-Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taalArbeidsvoorwaarden


Onze opdrachtgever biedt jou een informele en dynamische en werkomgeving vol met enthousiaste collega's met vakkennis. In eerste instantie zal het gaan om een dienstverband voor bepaalde tijd, maar wanneer de samenwerking bevalt zal dit een fulltime dienstverband worden. Daarnaast biedt de opdrachtgever een marktconform salaris.
Sollicitatieprocedure


Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Bij anonieme vacatures maken we altijd onze opdrachtgevers bekend voordat we jouw gegevens met hen delen. Wij reageren namelijk altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever volgen nog maximaal 2 gesprekken.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maxime Quax, Vestigingsmanager Den Bosch, via het telefoonnummer 085 105 01 21. Wij staan je graag te woord. Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt voor vacatures in heel Nederland binnen de levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor vacatures op het laboratorium, maar ook voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers en procestechnologen. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.


Locatie: Noord-Holland

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706176/professionals-in-food-analist-food-mbo-noord-holland
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Professionals in Food
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-10-2018
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570225

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.