QESH-Medewerker Food (MBO/HBO)

Professionals in FoodAls QESH-Medewerker kom je te werken op één van de locaties van de opdrachtgever en daar maak je deel uit van de QESH-afdeling, bestaande uit een andere QESH-Medewerker en een QESH-Manager, aan wie jij zal rapporteren. Op dit moment zijn er op deze locatie ongeveer 30 mensen werkzaam en gaan de processen veelal automatisch. Binnen het bedrijf is er veel betrokkenheid van de medewerkers onderling en hangt er een bepaald familiegevoel. Het borgen van de kwaliteit en hygiëne binnen dit bedrijf zorgt er verder voor dat de functie veel uitdagingen en veelzijdigheid met zich mee gaat brengen.   

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
-Uitvoeren van controles op de in het IFS kwaliteitssysteem vastgelegde procedures
-Het bevorderen van het kwaliteitsbewustzijn op de productievloer
-Onderzoek doen naar de oorzaak van afwijkingen in het proces en dit vervolgens administratief verwerken, hierover advies uitbrengen en acties uitzetten
-Hygiënecontrole en monsternames bij eindproducten, halffabricaten en grondstoffen
-Onderzoeken door een extern laboratorium begeleiden
-Het adviseren van de productieleider omtrent het proces
-Het assisteren van de QESH-Manager, onder andere op het gebied van het onderhouden van het kwaliteitssysteem, specificatiebeheer en verpakkingen
-Het onderhouden van diverse systemen, zoals etiketten en controlewegingen
-Het mede voorbereiden en uitvoeren van interne en externe audits
-Interne projecten uitvoeren en deelnemen aan eventuele overkoepelende projecten vanuit het hoofdkantoorFunctie-eisen


De QESH-Medewerker die wij zoeken is een zelfstandige en proactieve werker met sterke analytische vermogens en oplossingsgerichtheid. Gezien de open en directe aanspreekcultuur en de korte lijntjes binnen het bedrijf moet jij goede communicatieve vaardigheden bezitten en daarnaast stevig in je schoenen staan. Je voelt geen drempel om medewerkers waar nodig aan te spreken en schuwt het ook niet om jouw inzichten te delen en te sparren met zowel de kwaliteits- als de productieafdeling.

Verder herken jij je in het volgende profiel:
-In het bezit van een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding in de richting van de levensmiddelentechnologie
-Kwaliteitskennis van HACCP en IFS
-Goede beheersing van Excel en Word
-Een leergierige, kritische en proactieve werkhouding en daadkrachtig in handelen
-Zowel zelfstandig kunnen werken als in de samenwerking kunnen treden waar nodig   Arbeidsvoorwaarden


Onze opdrachtgever biedt, naast een uitdagende en veelzijdige baan, een prettige en open werkomgeving vol enthousiaste en betrokken collegas. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en zal tussen de 2200 en 3000 bruto per maand bedragen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen.
Sollicitatieprocedure


Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Wij reageren altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.
Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Daar volgen nog maximaal 2 gesprekken.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martijn van de Wiel, Recruitment Consultant, via het telefoonnummer 085 105 0125. Wij staan je graag te woord.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.


Locatie: Zuid-Holland

Salaris indicatie:

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706142/professionals-in-food-qesh-medewerker-food-mbo-hbo-zuid-holland
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Professionals in Food
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-10-2018
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 1 x
  • Snelcode info 21570258

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.