Software engineer Services

Hollander Techniek ApeldoornVia onze servicedesk ontvang jij een melding: een van onze klanten ligt stil; PLC-storing. Of jij het “even” wil oplossen……hier krijg jij energie van. Zonder al te veel voorinformatie vorm je snel een beeld van het probleem om dit vervolgens adequaat op te lossen, zelf of met behulp van je collega’s. Je krijgt te maken met de meest uiteenlopende installaties en machines, één garantie heb je: geen dag is hetzelfde. Een baan met gezonde druk, spanning en uitdaging en ook met ontzettend veel waardering. Jij zorgt er weer “even” voor dat iedereen weer aan de slag kan. Jij de held van de dag, onze klanten weer productiviteit!

Als software engineer ligt jouw uitdaging in het snel en adequaat oplossen van storingen op het gebied van industriële automatisering. Je krijgt hierbij te maken met een grote variëteit aan PLC-besturingen in de maak-, food-, afval- en recyclingindustrie. Het gaat om diverse besturingsinstallaties, een ding dus is zeker: afwisseling is gewaarborgd! Uiteraard kun je niet alles weten en gelukkig kun je terugvallen op een afdeling industriële automatisering met 60 collega’s die je graag verder helpen. Naast het zelfstandig of in samenwerking met collega’s oplossen van problemen, houd je je bezig met het beheren van de software van de aan jou toebedeelde klanten. Hierbij kun je denken aan periodiek controleren en back-uppen van het systeem en doorvoeren van release wijzigingen.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

-het doorvoeren van wijzigingen op verzoek van de klant;
-opstellen van functioneel ontwerp;
-programmeren en testen van de besturingssoftware;
-programmeren en testen van de HMI;
-ombouwen/vervangen/aansluiten van besturingsinstallaties;
-(ondersteunen bij het) in bedrijf nemen en opleveren van de besturing;
-het deelnemen aan consignatiedienst (1 keer in de 9 a 10 weken).Functie-eisen


Als eerste dat je klanten graag blij maakt en verder helpt! Dat je goed om kunt gaan met veel afwisseling en uitdaging is natuurlijk een must want de belangen kunnen groot zijn. Natuurlijk zien we graag dat je verstand hebt van PLC en SCADA. Je bent daarnaast een Software engineer die op basis van kennis, ervaring en/of inzicht en opleiding snel kan inschatten wat het probleem eventueel zou kunnen zijn. Daarnaast beschik je over een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit en bovendien ben je communicatief sterk.

Verder vragen we:

-MBO+/HBO opleiding of werk- en denkniveau;
-kennis en ervaring met PLC-programmeertechnieken (wenselijk) (kennis van Siemens, Allen-Bradley of Schneider Electric);
-beheersing van SCADA-programmeertalen (wenselijk);
-woonachtig in de regio Gelderland, Overijssel of Flevoland: Apeldoorn, Deventer, Raalte, Lochem, Zwolle, Amersfoort, Nijkerk, Harderwijk, Hilversum.Arbeidsvoorwaarden


Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

-8% vakantiegeld
-winstuitkering (voorwaardelijk)
-25 vakantiedagen
-13 adv-dagen
-pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
-Reiskostenvergoeding
-Collectieve ziektekostenverzekeringSollicitatieprocedure


Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Ardie van Veen, operationeel manager via 06-28079790. Ardie legt je graag uit wat de functie van Software engineer Services inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Voor solliciteren kun je contact opnemen met Sharissa Berghorst, recruiter, via 06-39898325 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Locatie: Apeldoorn

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706135/hollander-techniek-apeldoorn-software-engineer-services-apeldoorn
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Hollander Techniek Apeldo…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570265

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.