Medewerker groenvoorziening

GlobenVoor een landelijk opererende bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren medewerkers in de groenvoorziening. Als medewerker groenvoorziening ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte. De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoffelen, harken en kanten steken. Daarnaast dienen er machinale werkzaamheden uitgevoerd te worden zoals bosmaaien, bladblazen en snoeien met heggenschaar.
Functie-eisen


Je voldoet als medewerker groenvoorziening aan onderstaande eisen:
-Je hebt relevante werkervaring als medewerker groenvoorziening
-Je bent bij voorkeur in bezit van relevante certificaten of een groen gerelateerde opleiding
-Je bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pré)
-Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en flexibiliteit
-Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functionerenArbeidsvoorwaarden


Al vele groen en infra specialisten zijn bij Globen Personeel aan het werk gegaan. Mensen met een (toekomstige) loopbaan in de groen of GWW-sector die toe zijn aan een nieuwe stap bieden wij:
-Een betrouwbare werkgever

Als specialist kennen we onze markt. Een aantal certificeringen en normen garanderen bovendien dat Globen volgens alle van toepassing zijnde regels en wetten te werk gaat. Zo zijn loon, verzekeringen en pensioen altijd goed geregeld.
-Een afwisselende baan

Globen benut altijd de kwaliteiten die een medewerker in zich heeft. Ben je breed inzetbaar, dan zal dit zich vertalen in uiteenlopende werkzaamheden bij onze opdrachtgevers.
-Goede begeleiding

Met goede begeleiding zorgen we ervoor dat je op de juiste plaats bent en stellen we vast of er behoeftes zijn bij de verschillende partijen. Opleiding is een middel om kwaliteit, maar ook inzetbaarheid te vergroten. Zo ontstaan er doorgroeimogelijkheden op verschillende niveaus.
-Een laagdrempelige organisatie

Globen is geen traditionele uitzendorganisatie of personeelsdienst maar een directe partner van haar opdrachtgevers in de groene of GWW-sector. Dit is terug te vinden in onze bedrijfscultuur en draagt bij aan een goede samenwerking.
-Elk niveau, elk vakgebied

Binnen de groene en GWW-sector biedt Globen het totale pakket aan banen. Of je nu ergens halverwege de ladder staat of nog onderaan: Globen biedt uitzend- en detacheringsbanen op verschillende niveaus.
Sollicitatieprocedure


Werk je graag in of aan de buitenruimte, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Als je geen reactie hebt ontvangen op jouw sollicitatie, kun je ervan uitgaan dat wij momenteel geen passende vacature voor je hebben.  


Locatie: Cuijk

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705873/globen-medewerker-groenvoorziening-cuijk
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Globen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570470

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.