Callcentermanager Floormanager voor een callcenter in Zeven…

MidassearchGezocht: ervaren Floormanager/Callcentermanager voor een dynamisch facilitair callcenter in Zevenaar!

 

Bedrijfsnaam:

Midas Search

 

Locatie/Standplaats:

Zevenaar

 

Salaris:

Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Dienstverband:

Vast bij gebleken geschiktheid

 

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever is een commerciële organisatie, een facilitair callcenter, toonaangevend op gebied van Business to Business en Business to Consumer Telesales.

 

Bedrijfscultuur:

De mens staat hoog in het vaandel. Kwaliteit en prestaties worden beloond. Sfeer is belangrijk. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Kortom een dynamische werkomgeving.

 

Functieomschrijving:

Welke ondernemende, commerciële en stevige persoonlijkheid, met facilitaire outbound callcenter management ervaring, durft de uitdaging aan van Floormanager bij één van de meest dynamische Callcenters in Nederland aan te gaan?Als Floormanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de vestiging. Je voert het dagelijkse management zowel organisatorisch als ook economisch van de operatie en projecten, op basis van de afgesproken KPI's en SLA's. De te leveren kwaliteit is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Verder zorg je voor een optimale personele bezetting/planning. Als Floormanager heb je d.m.v. sterk leiderschap een voorbeeld functie voor je team aan supervisors en agents.

 

Uiteraard zorg je ervoor dat er een goed werkklimaat heerst, waarbij de sfeer heel belangrijk is. Hierbij maak je veel gebruik van coachen en begeleiden van je medewerkers. Tenslotte ben je in staat om m.b.v. je helicopterview snel te schakelen en tijdig te anticiperen, zowel intern als ook extern. Je bent eindverantwoordelijk voor de vestiging, waarbij je veel ondernemersvrijheid krijgt, om zelf je eigen beleid te maken en uit te voeren.

Kortom een fantastische uitdaging!

 

Naast de operationele eindverantwoordelijkheid ben je ook verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een aantal klanten. Kortom er zit ook een commerciële rol als Cliënt Service Manager aan vast!

 

Kortom een fantastische operationele en commerciële uitdaging!

 

Dit is een fantastische uitdaging voor een: contactcenter manager, callcentermanager, senior supervisor, vestigingsmanager, cliënt service manager, projectmanager, cliënt team manager, tele salesmanager, senior teammanager, floormanager, customer operations manager en senior teammanager.

 

Dit is je kans! Reageer vandaag nog!

 

Graag je CV in Word en Motivatie meezenden.

 

Functie-eisen:

- HBO werk en denkniveau

- Meerdere jaren leidinggevende ervaring als Floormanager/Callcentermanager in een

facilitaire B to B en of B to C outbound callcenteromgeving. DIT IS EEN ABSOLUTE PRÉ!

- Commercieel en communicatief sterk

- Een echte ondernemer in hart en nieren

- Empatisch vermogen

- Flexibele werkhouding

- Analytisch en logische denker, en in staat om beslissingen te nemen

- Goede organisator en in staat om te delegeren

- Assertief en overtuigend als persoon

- Goede kennis van Word en ExcelDe volgende elementen zijn qua ervaring eveneens van belang:

Operationeel management, je hebt de operationele ervaring om de vestiging te draaien.People management, je sterke leiderschapservaring zorgt ervoor dat je coaching en begeleiding naar de medewerkers optimaal verloopt.Analytisch ben je sterk om aan de hand van o.a. rapportages te sturen naar een optimaal resultaat van de lopende projecten.

 

Contactgegevens:

Midas Search

De heer F. Brummelkamp

Dobbiuslaan 26

2071DG Santpoort Noord

Telefoon: 06-15076080 of 0235762654

Email: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –

 

Sollicitatie-informatie

Solliciteren:

Is jouw interesse gewekt?, stuur dan je CV met een korte motivatie per E mail naar: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Fred Brummelkamp, Midassearch. Telefoonnummer: 0615076080 of 0235762654

 

 

Locatie: Zevenaar

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705774/midassearch-callcentermanager-floormanager-voor-een-callcenter-in-zevenaar-zevenaar
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Midassearch
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570563

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.