Area Salesmanager/Key Accountmanager Zorgbranche voor een t…

MidassearchGezocht:  Area Salesmanager/Key Accountmanager Zorgbranche voor een toonaangevend en trendsettend bedrijf in de Projectinrichting in Centraal Nederland!

 

 

Bedrijfsnaam:

Midas Search

 

Locatie/Standplaats:

Centraal Nederland

 

Salaris:

Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden

 

Dienstverband:

Vast bij gebleken geschiktheid

 

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever is een toonaangevend en trendsettend bedrijf in de projectinrichting,

met jarenlange ervaring in de inrichting van Hotels, Recreatiewoningen, Zorginstellingen en Shortstay accommodaties. Ruim 20 jaar houdt het team zich dagelijks bezig met alle facetten van de projectinrichting.

Samen met hun klanten ontwikkelen zij een complete interieurconcepten, waarbij hun eigen ideeën door de vakmensen worden vertaald en gerealiseerd.

 

Functieomschrijving:

Als area salesmanager/key accountmanager ben je actief bezig met bewerken van de zorgmarkt en denk daarbij aan zorginstellingen locaties, , ziekenhuizen, GGZ locaties, wachtruimtes, cliëntenkamers, gemeenschappelijke ruimtes om die qua inrichting opnieuw te gaan inrichten.

Je gaat dus zelfstandig en succesvol deze zorgmarkt bewerken.

Daarnaast ben je bezig met het opstellen van jouw sales- en communicatie plan.

De afgesproken maandelijkse verkoop resultaten worden uiteraard gerealiseerd.

Tenslotte draag je zorg voor een hoge klant tevredenheid.

 

Dit is een fantastische uitdaging voor:  commercieel manager, new business manager, business development manager,  consultant,  sales manager, Key Accountmanager, Corporate accountmanager, verkoopleider, Cliënt Manager, accountmanager, account director en direct salesmanager.

 

Ben jij een ervaren. creatieve area salesmanager/key accountmanager, die zelfstandig aan de slag wil gaan in de zorgbranche?

 

Dan is dit de uitdaging voor jou!

 

Reageer dan vandaag nog door het mailen van je motivatie en CV in Word!

 

Functie-eisen:·           HBO werk – en denkniveau;·           3-5 jaar verkoop ervaring in een commerciële B2B omgeving. Kennis en ervaring van  en in de recreatiemarkt is een pré.·           Po-actief, creatief, ondernemend, daadkrachtig en resultaat gericht·           Klantgerichte en actieve houding;·           Enthousiast en flexibel;·           Uitstekende communicatieve vaardigheden 

Contactgegevens:

Midas Search

De heer F. Brummelkamp

Dobbiuslaan 26

2071DG Santpoort Noord

Telefoon: 06-15076080 of 0235762654

Email: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –

 

Sollicitatie-informatie

Solliciteren:Is jouw interesse gewekt?, stuur dan je CV met een korte motivatie per E mail naar: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Fred Brummelkamp, Midassearch. Telefoonnummer: 0615076080 of 023576

Locatie: centraal Nederland

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705763/midassearch-area-salesmanager-key-accountmanager-zorgbranche-voor-een-toonaangevend-en-trendsettend-bedrijf-in-de-projectinrichting-in-centraal-nederland-centraal-nederland
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Midassearch
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570567

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.