Proces- & Productontwikkelaar Food (HBO/WO)

Professionals in FoodVanwege de mooie groei van de laatste jaren en de internationale ambities van deze zuivelproducent is de vacature van Proces- & Productontwikkelaar Food ontstaan. De markt is erg innovatief en afnemers komen vaak met specifieke ontwikkelverzoeken. Het is de sport om voor zoveel mogelijk klantvragen een meer dan goede oplossing te vinden. Daarnaast ontwikkelt de organisatie ook producten vanuit de eigen ideeën. Het is aan jou om in een klein, specialistisch team al die ideeën om te zetten naar heerlijke food producten. Jij bent voornamelijk betrokken van af de tweede sta in het proces: het onderzoeken hoe de nieuw ontwikkelde smaken industrieel geproduceerd kunnen gaan worden. Je bent regelmatig te vinden in de proefkeuken en op de werkvloer om onder andere proefproducties te leiden. Ook bewaak je de kwaliteit van de producten om de goede naam van het bedrijf hoog te houden.

Als Proces- & Productontwikkelaar Food:
-Ontwikkel je samen met het team nieuwe zuivelproducten waarbij je binnen de technische en wettelijke mogelijkheden het proces/product waar de consument voor naar de winkel gaat ontwerpt
-Werk je nauw samen met de kwaliteits- en productieafdeling
-Ben je actief in de proefkeuken waar je de verschillende zuivelproducten uitgebreid test
-Zorg je voor de beste kwaliteit van het huidige productportfolio door proactief te zoeken naar de nieuwste technologieën 
-Onderhoud je contact met leveranciers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingenFunctie-eisen


Wij zoeken echte foodies voor deze vacature. Mensen met passie voor levensmiddelen en als het even kan ook een passie voor de processen waarmee de levensmiddelen geproduceerd en ontwikkeld worden. Creatieve (proces) ontwikkelaars die wat moois en lekkers willen maken en zichzelf daarbij steeds weer stimuleren om nieuwe ideeën op te doen en in te springen op de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. 

Als Proces- & Productontwikkelaar Food breng je voor deze vacature het volgende mee:
-Een afgeronde hbo of universitaire opleiding levensmiddelentechnologie of een aanverwante opleiding in de food
-Een aantal jaar ervaring als productontwikkelaar in de levensmiddelenindustrie
-Je bent goed in staat om zowel zelfstandig als in teams te werken
-Je kunt goed projectmatig werken
-Je communiceert helder en begrijpbaarArbeidsvoorwaarden


Wat mag jij verwachten van je nieuwe werkgever:
-Je krijgt de kans om te werken in een professionele omgeving waar inzet gewaardeerd wordt
-Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je de kans om aan diverse projecten te werken en binnen het bedrijf zijn er veel groeimogelijkheden.
-Je treedt direct bij onze opdrachtgever in dienst
-Als het van beide kanten goed bevalt, heb je uitzicht op een vast dienstverband
-Een werkweek van 4 dagen is bespreekbaarSollicitatieprocedure


Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Bij anonieme vacatures maken we altijd onze opdrachtgevers bekend voordat we jouw gegevens met hen delen. Wij reageren namelijk altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we, na jouw toestemming, referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever volgen nog  2 gesprekken en een rondleiding. 

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mark Jonker, Recruitment Consultant, via het telefoonnummer 085 1050127. Wij staan je graag te woord. Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.
Locatie: Overijssel

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705676/professionals-in-food-proces-and-productontwikkelaar-food-hbo-wo-overijssel
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Professionals in Food
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-12-2017
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570621

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.