Lead Hardware engineer

Hollander Techniek ApeldoornJe hebt je sporen verdiend als Hardware engineer, maar beschikt tevens over professionele competenties op het gebied van coaching en informatie- en relatiemanagement. Dan ben jij de Lead Hardware engineer die Hollander Techniek zoekt! Je ontwerpt en ontwikkelt besturingsinstallaties in een professioneel team én weet daarnaast als geen ander de verbinding te leggen tussen de wens van de klant en de oplossing vanuit human technology.

Jij: een baan met vrijheid waar jouw technische en communicatieve kennis optimaal benut worden. Wij: de perfecte schakel tussen ons projectteam en de klant!

Deze functie biedt jou als multitalent de mogelijkheid om het maximale te halen uit je brede palet met competenties. Een combinatie van hardware specialist en een aanspreekpunt voor projectleiders en opdrachtgevers. Je krijgt de vrijheid om samen met je projectteam goed werkende besturingsinstallaties te realiseren binnen het daarbij behorende budget en planning. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de klantcontacten. Dat wil zeggen dat jij, als een verbinder, schakelt tussen de klant en je multidisciplinaire team dat onder andere bestaat uit projectleiders, soft- en hardware-engineers, calculators, werkvoorbereiders en monteurs. Je zorgt ervoor dat onze kernwaarden; klantgerichtheid en ondernemerschap, nagestreefd worden en dat onze opdrachtgevers de best mogelijke oplossing krijgen!
Functie-eisen


Het verschil met Hardware engineer is dat de rol lead hardware engineer veel sterker gericht is op klantcontact en teamcoaching. Jij maakt een realistische inschatting van de hoeveelheid benodigde uren voor een project en je bewaakt het budget, de kwaliteit en de efficiency. Uiteindelijk krijg je de verantwoordelijkheid over meerdere projecten en bent betrokken bij onder meer voortgangs-/planningsgesprekken en disciplineoverleggen. Verder is het vanzelfsprekend van uiterst belang dat je op de hoogte blijft van wet- en regelgeving en de daarbij behorende normen en richtlijnen.

Verder vragen we:

-minimaal een afgeronde opleiding mbo+, richting Besturingstechniek/Mechatronica;
-Hbo werk-/denkniveau;
-je hebt ruime ervaring als hardware engineer;
-je bent flexibel en communicatief sterk;
-informatiemanagement, relatiemanagement en coaching zijn op je lijf geschreven;
-je bent in staat om te veranderen, zowel mens als organisatie;
-je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag;
-je woont in de regio Apeldoorn, Deventer, Almelo.Arbeidsvoorwaarden


Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

-Auto van de zaak met de mogelijkheid tot privégebruik
-8% vakantiegeld
-Winstuitkering (voorwaardelijk)
-25 vakantiedagen
-13 adv-dagen
-Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
-Mobiele telefoon en laptop
-Netto-onkostenvergoeding
-Collectieve ziektekostenverzekeringSollicitatieprocedure


Voor informatie, neem gerust contact op met Joris Harbers, recruiter via 06-14750506. Joris legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Locatie: Apeldoorn

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705423/hollander-techniek-apeldoorn-lead-hardware-engineer-apeldoorn
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Hollander Techniek Apeldo…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570809

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.