Projectleider Elektrotechniek

Hollander Techniek ApeldoornAls Projectleider Elektrotechniek zorg je samen met je team voor een tevreden klant van begin tot eind. Door je kennis en ervaring van elektrotechniek doorzie jij als geen ander kansen en bedreigingen en weet jij van projecten een succes te maken. Dat jij je collega's en klanten nodig hebt om projecten tot een succes te maken is daarbij vanzelfsprekend. JIJ: een vaste baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en groei. WIJ: een collega die van technisch hoogstaande Elektrotechnische installaties binnen multidisciplinaire projecten een succes weet te maken!Jouw uitdaging als Projectleider Elektrotechniek

Als projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van multidisciplinaire projecten binnen de Utiliteit. De projecten variëren van grootte tussen 10K tot 1 miljoen euro. Hierbij kun je denken aan projecten bij onze vaste klanten tot aan aanbestedingstrajecten vanuit de overheid. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur, coach en begeleid je de bij het project betrokken collega's, leveranciers en onderaannemers. Daarnaast neem je deel aan klant overleggen, adviseer je klanten gevraagd en ongevraagd en zorg je voor een goed relatiebeheer. Je zal deel uitmaken van het team Transformatie en je hebt de mogelijkheid om dit verder vorm te geven. Daarnaast werk je nauw samen met de collega's van de discipline Werktuigbouwkunde en meet en regeltechniek.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
-beoordelen van aanvraag, voorlopig ontwerp, begroting en prijsvorming;
-verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp, voorbereiding, planning en uitvoering;
-voeren van projectadministratie, opstellen analyses, tussentijdse-en eindrapportages;
-deelnemen aan (bouw) vergaderingen met opdrachtgevers en eventueel adviserende instanties;
-actief richten op meerwerk of vervolgprojecten ter plaatse, ook voor andere disciplines;
-voeren van beoordelingsgesprekken.Functie-eisen


We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je ervaring met of aantoonbaar talent hebt voor het succesvol leiden van technisch hoogstaande multidisciplinaire projecten binnen de Utiliteitsmarkt. Je bent een projectleider die naast het behouden van overzicht, op een prettige en effectieve manier interne- en externe partijen weet aan te sturen en zo duurzame samenwerkingen tot stand weet te brengen. De collega die wij zoeken is communicatief vaardig, proactief, creatief en flexibel. Daarnaast ben je zelfstandig, maar tevens een teamplayer.

Verder vragen we:
-afgeronde technische opleiding richting Elektrotechniek (HBO werk en denkniveau);
-HIT E is een pré;
-werkervaring als bijvoorbeeld (assistent) projectleider E;
-woonachtig in regio Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Zwolle, ArnhemArbeidsvoorwaarden


Wat bieden we je als Projectleider Elektrotechniek?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
-8% vakantiegeld
-winstuitkering (voorwaardelijk)
-25 vakantiedagen
-13 adv-dagen
-pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
-auto van de zaak
-collectieve ziektekostenverzekering.Sollicitatieprocedure


Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Sharissa Berghorst, recruiter, via 06-39898325. Sharissa zal je graag uitleggen wat de functie inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Locatie: Apeldoorn

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705422/hollander-techniek-apeldoorn-projectleider-elektrotechniek-apeldoorn
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Hollander Techniek Apeldo…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570810

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.