Klantadviseur Zorgverzekeringen

Work-on

Vacaturebeschrijving:

Dit is absoluut geen klachtenservice. Goed, is dat in ieder geval uit de lucht. Maar wat is het dan wel? Deze functie is een echte klantenservice functie zoals het woord zegt. Eentje waar klanten worden voorzien van onafhankelijk advies. Dát maakt deze vacature zo leuk. Want jij wordt diegene die de klanten deze service mag gaan bieden. Dat doe je voor onze opdrachtgever die als doel heeft heel Nederland te helpen aan de best passende zorgverzekering. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je doet dit samen met een heel (gezellig) team van echte klantadviseurs. Onze opdrachtgever, een toonaangevend zorgverzekeringsvergelijker, is namelijk druk aan de weg aan het timmeren om een ijzersterk klantenservice team neer te zetten. Zij maken zich op voor de topdrukte aan het einde van het jaar. Jij gaat er voor zorgen dat deze onzekere periode (en daarna) voor een hoop Nederlanders een stuk zekerder wordt. En daar krijg je ook nog eens lekker voor betaald. Je kan rekenen op een bruto salaris van €11,00 euro per uur met daarop leuke toeslagen als je in de weekenden werkt. Waar kom jij te werken?

Onze opdrachtgever is een A-merk die als doel heeft om heel Nederland te helpen aan de best passende zorgverzekering. Dat doen zij met een groot maar hecht team vol klantadviseurs. Dit is het team waar jij trots lid van gaat worden. Jullie gaan het ongetwijfeld druk krijgen. Gelukkig wordt het team zo samengesteld dat er effectief en prettig samengewerkt wordt en komt het zelfs voor dat de directeur bij springt om klanten te woord te staan. Gelukkig snapt onze opdrachtgever maar al te goed dat er naast drukte ook genoeg tijd moet bestaan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt intensief getraind en gecoacht om jouw persoonlijk en professioneel te laten groeien. Daarnaast mag je op kosten van het bedrijf je WFT's halen. En uiteraard is het aan het einde van de werkweek gewoon tijd voor een borrel. Een goeie borrel.Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dit is vast geen verassing, jouw werkdag bestaat vooral uit het adviseren van klanten. Maar je doet meer dan dat. Je wordt namelijk de eerste weken flink getraind om een echte zorgverzekeringexpert te worden. Let op: een nadeel van het zijn van een zorgverzekeringsexpert is dat al je vrienden bij je aankloppen voor gratis consult. Bij het worden van zorgverzekeringexpert hoort het behalen van je WFT Zorg, een diploma die je moet hebben en je helpt wanneer je mensen professioneel van advies voorziet op het gebied van zorgverzekeringen. Ook een diploma die lekker op je CV staat!Herken jij jezelf hierin?

Om een klantadviseur te worden moet jij jezelf in de volgende punten herkennen:
-jij bent een gezellige, flexibel ingestelde, sociale én hulpvaardige collega;
-je hebt minimaal mbo-4 denk- en werkniveau;
-je bent per direct beschikbaar en voor 32/40 uur per week inzetbaar (en gaat niet op vakantie in deze periode);
-je vindt het geen probleem om in de weekenden en avonden te werken;
-voordat je start heb je op kosten van het bedrijf je WFT-zorg behaald. Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke baan! En meer:
-een salaris van €11,00 euro per uur;
-lekkere bonussen voor de weekenddagen en avonduren;
-gratis lunch en avond eten; 
-waardevolle opleiding (incl. diploma); 
-een top werksfeer!

Heb je vragen, wil je meer weten? Neem contact met ons op! Bel ons op 020-7163853 of mail naar puck@work-on.nl

Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14264007/work-on-klantadviseur-zorgverzekeringen-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Work-on
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-06-2017
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 12 x
  • Snelcode info 21641944

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.