Piaggio Zip iGet 2019 Snor of Brom Scooter SP uitvoering go…


WINTERDEAL BIJ SCOOTERMOTIVE 

 

PIAGGIO ZIP NU € 1499,-

 

Rijklaarmaakkosten, kentekenplaat, te naam stellen en RDW leges € 199,-

U rijdt al een Piaggio Zip Iget 2019 voor € 1698,-

 

Ook is het mogelijk de scooter naar uw wensen aan te passen denk aan sp kappen in diverse kleuren, valbeugels, windscherm, led tube verlichting enz.

 

De Piaggio Zip is een typische Piaggio scooter: hoge kwaliteit, moderne vormgeving en voortreffelijke rijeigenschappen, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Geschikt voor elke scootersituatie!

✔ Zeer zuinige 4-takt motor
✔ Betrouwbare techniek & lage onderhoudskosten
✔ Diverse accessoires te verkrijgen
✔ Tijdloos en modern design

In diverse kleuren verkrijgbaar

✔ Scooter met één van de laagste kilometerprijzen!

Piaggio is een van de bekendste namen als we wereldwijd een opsomming maken van scooterfabrikanten. Wat veel mensen niet weten is dat zelfs Vespa onderdeel is van het Piaggio-concern, evenals het Spaanse merk Derbi dat in 2001 werd overgenomen. Met de ervaring en de kwaliteit zit het bij Piaggio dus wel goed, en om de naam hoog te houden wordt er aan de modellen die onder het merk Piaggio op de markt komen nog eens extra aandacht besteed. Voor elke Piaggio geldt dat de eigenaar beschikt over een scooter van hoge kwaliteit met een fantastische vormgeving en voortreffelijke rijeigenschappen. Wie overtuigd is van de kwaliteiten van een Piaggio heeft de keuze uit diverse modellen, waaronder de Piaggio Zip. Uiteraard zijn de Piaggio-scooters verkrijgbaar via Scooter Center Groep! Over de lage prijs zal u zich wellicht verbazen…

Piaggio Zip
Een mooi voorbeeld van de filosofie van Piaggio is de Piaggio Zip. Bij dit model hebben de ontwerpers de perfecte mix gevonden tussen tijdloos en modern, en dat is terug te zien in het strakke design dat modebewuste scooterbestuurders zeker aan zal spreken. Een scooter moet er echter niet alleen fraai uitzien, technisch mag er ook niets op het voertuig aan te merken zijn, en ook is het wel zo prettig wanneer het brandstofverbruik laag uitvalt. Met deze wensen van de consument heeft Piaggio bij het ontwikkelen van de Zip goed rekening gehouden, en het resultaat is een scooter die uitgerust is met een zeer zuinige 4-takt benzinemotor. Ook de onderhoudskosten aan de Zip vallen laag uit doordat de techniek van de scooter zeer betrouwbaar is.

De Zip is een makkelijk hanteerbare scooter, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een toegankelijk en hip voertuig. De viertakt Zip is licht en wendbaar. Voorzien van de extra zuinige Hi-PER2 4-takt motor voldoet deze Zip aan de meest strenge milieu eisen. Optimaal comfort door een in 3-standen verstelbare buddy seat.

De Zip 4-takt is hiermee een ideale scooter voor dagelijks woonwerk verkeer. Beide modellen zijn verkrijgbaar in snor uitvoering (zonder helm) en brommer uitvoeringScootermotive

Sluisjesdijk 68

3087 AJ Rotterdam-Waalhaven

010-7370031

info@scootermotive.nl


SPECIFICATIES:

 ● Bouwjaar: 2019
 ● Cilinderinhoud (in cc): 50
 ● Conditie: Nieuw
 ● Kilometerstand (in km): 0
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Model: Zip


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1.499
  • Datum plaatsing 11-01-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Scootermotive
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2019
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107370031
  • Gezien 15 x
  • Snelcode info 21657239
Financieren
Verzekeren
Bezorgservice