Grondbeginselen der sociologie

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Grondbeginselen der sociologie
Hugo de Jager, Albert L. Mok
9789001763770

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 13. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

Grondbeginselen der sociologie is al meer dan veertig jaar een veel gebruikte inleiding in vakgebied sociologie. In deze vernieuwde editie zijn enkele hoofdstukken geheel herschreven. Daarnaast is de tekst op veel plaatsen verbeterd en geactualiseerd en is er nieuwe literatuur verwerkt. Met de Campuz Creditcard bij het boek kun je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website. Het boek heeft zijn begripsmatige karakter behouden, omdat dit volgens de auteurs onmisbaar is voor helder denken. De overzichtelijke indeling is gebleven, net als de 'studeerbaarheid' en de mogelijkheid om met relatief geringe docentbegeleiding tot sociologisch inzicht te komen. Daartoe zijn in de tekst weer tussen- en eindvragen opgenomen. Aan het begin van ieder hoofdstuk zijn de 'grondbeginselen' van het behandelde onderwerp geplaatst en zijn ook de leerdoelen duidelijk aangegeven. Ingewikkelde zaken die een beroep doen op het vermogen abstract te denken, zijn aansprekend gepresenteerd in het boek. Noordhoff Campuz Card Deze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals: - Toetsen met feedback - Grondbeginselen - Leerdoelen - Kernbegrippen Grondbeginselen der sociologie is in de eerste plaats bestemd voor studenten Hoger Onderwijs, maar is ook geschikt voor andere geïnteresseerde. Het is immers voor allerlei beroepsbeoefenaren van belang je bewust te worden van de achtergronden van eigen en andermans functioneren, en inzicht te krijgen in uiteenlopende sociale situaties.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789001763770
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 270800207


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 11,99
  • Datum plaatsing 11-03-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21657498
Bezorgservice