Matabi Electric sprayer E+ Li-ion

Elektrische rugsproeier. Innovatieve, hoogwaardige en precieze elektrische verstuiver met batterijoplader en lithium-ion batterij. Zeer geschikt en aangepast voor elke soort behandeling: onkruidbestrijding, ongediertebestrijding, schimmelbestrijding, bemesting... (inclusief verlengstuk). Comfortabel en lichtgewicht. Modulair design dat het elektrische systeem beschermt. Voorzien van een innovatieve riem voor het dragen van meerdere batterijen. Ergonomisch, comfortabel en lichtgewicht Details
Matabi Electric sprayer E+ Li-ionBelangrijk:


 ● Zorg dat de accu altijd volledig geladen is als de machine wordt weggezet voor langere tijd. Als het toestel voor 1 maand of langer niet wordt gebruikt, altijd tussentijds de accu opladen totdat het toestel weer volledig opgeladen is, om schade aan de accu te voorkomen.
 ● Verder is het van belang de accurugspuit na elk gebruik goed leeg te maken en na te spoelen met een ruime hoeveelheid schoon leidingwater. Dit voorkomt vervuiling of aantasting van de pomp en leidingen door het gebruikte spuitmiddel. Let er bovendien op dat de spuit wordt weggezet in een droge en schone omgeving.
 ● Let bij aansluiten van de accukabels op de juiste polariteit om schade aan accu of lader te voorkomen (rood = +, zwart = -)
 ● Er mogen geen agressieve, zuur- en oplosmiddelhoudende reinigingsmiddelen gebruikt worden. Bovendien is het van belang dat gebruikte middelen gemengd moeten worden met tenminste ¼ aan water. Bovendien moet de spuit na gebruik weer gereinigd worden. Zie voor de exacte informatie altijd de bijgeleverde gebruikershandleiding.
 ● Om veiligheidsredenen mogen explosieve, brandbare stoffen, sterk bijtende vloeistoffen, desinfecterende en impregnerende middelen en vloeistoffen met een temperatuur boven de 40° C niet met dit apparaat worden gesproeid.
 ● Het apparaat beschermen tegen langdurige blootstelling aan direct zonnestralen of vorst.
 ● Door ammoniakdampen mag het apparaat niet permanent in veestallen worden bewaard.
 ● Het apparaat niet met stikstof- fosfaathoudende oplossingen vullen
 ● Het apparaat niet met oplosmiddel of oliehoudende stoffen vullen
 ● Het apparaat en het slangsysteem na elk gebruik grondig reiniging (meerdere malen spoelen), daarbij meerdere keren de pomp inschakelen en aan de drukhendel van de snelsluitklep trekken.
 ● Het apparaat in geopende stand, met de opening naar beneden, laten drogen.


Elektrische rugsproeier

Innovatieve, hoogwaardige en precieze elektrische verstuiver met batterijoplader en lithium-ion batterij. Zeer geschikt en aangepast voor elke soort behandeling: onkruidbestrijding, ongediertebestrijding, schimmelbestrijding, bemesting (inclusief verlengstuk).
Comfortabel en licht

Modulair design dat het elektrische systeem beschermt. Voorzien van een innovatieve riem voor het dragen van meerdere batterijen. Ergonomisch, comfortabel en lichtgewichtExtra informatie
Naam artikel Matabi Electric sprayer E+ Li-ion
Merk Matabi
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Gewicht (kg) 0
Kleur Blauw
Inhoud 15 liter
Verzendcode (VC) Pakket
Verwachte levertijd als voorradig Beperkte voorraad, ca. 1 a 2 werkdagen
Meer productinformatie vind je op de Landbouwwinkel website.
ZEER SCHERPE PRIJZEN!! Ook vind je op onze site vele andere tuin- park-, mini- en quadwerktuigen, landbouwmechanisatie, stal- en weidetechniek, boerderij- en manegetoebehoren, schuilstallen, dierbenodigdheden. Wijzigingen van prijzen, details, foto's en uitvoeringen voorbehouden. Bezoek aan ons kantooradres in Mechelen (NL) uitsluitend na telefonische afspraak.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 358,99
  • Datum plaatsing 09-06-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Landbouwwinkel
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-03-2018
  • Plaatsnaam Gulpen-Wittem / Simpelveld / Vaals / Voerendaal
  • Telefoon 0434552665
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21815466
Bezorgservice