Hemelvaart/Pinksteren kamperen Veluwe Bos Ermelo

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Eigen vervoer

OMSCHRIJVING:

Camping de Bosrand in Speuld, is een kleinschalige camping met ruime grasplaatsen met eigen watertap, 6 Amp. (uit te breiden naar 10 Amp.) en gratis Wifi op de plek. Gelegen tussen het Speulderbos en de Speulderheide is het een mooi startpunt voor uw wandelingen en fietstochten. Met omliggende plaatsen als Garderen, Putten, Ermelo en Harderwijk is het een heerlijke omgeving om uw vakantie te vieren. Bekijk alles op onze uitgebreide website: www. campingdebosrand. info. Nog beschikbaar o.a.: hemelvaart/pinksterarrangement, €225, dit loopt vanaf woensdag 29 mei t/m 2e Pinksterdag s avonds.
 

Faciliteiten: wasserette, fietsverhuur, speeltuin met zandbak, gratis skelters, autovrij terrein, verkoop krant, fiets/wandelkaarten.
 

Natuurlijk mag u ons vooraf ook bezoeken om een plaats uit te zoeken, het gehele jaar bieden we aantrekkelijke arrangementen voor de mensen die langer dan een paar dagen willen kamperen. U bent van harte welkom!

 

Wij hopen u te onmoeten op Camping de Bosrand

Familie Toes


ADVERTEERDER:
Naam: Recreatiepark "de Bosrand"
Tel: 0577407328

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.