Voorjaarsvakantie: bungalow op rustig park,bos+hei

Vakantie en Vrije tijd > Vakantiehuizen > Nederland

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● Stad of Plaats: Ermelo
 ● Regio: Gelderland en Veluwe

OMSCHRIJVING:

Nog vrij vanaf a.s. zaterdag 16 febr. bungalow de Eik. Deze staat op ons kleinschalige recreatiepark "de Bosrand" in Speuld, tussen Garderen en Ermelo. 
Ons park is vooral gericht op mensen die voor de Veluwe komen, om te fietsen, wandelen, wild te speuren etc. Met aan de voorzijde het eeuwenoude Speulderbos en aan de achterzijde de Speulderheide zijn we omsloten door een prachtig natuurgebied. Ook naar omliggende dorpen als Garderen, Putten, Ermelo, Apeldoorn en Harderwijk is het leuk om uitstapjes te maken. (bijv. Apenheul Apeldoorn, Kon. Julianatoren, Dolfinarium Harderwijk, kasteel Staverden, Paleis het Loo, Klimbos Garderen etc.)

Bungalow de Eik is te huur voor max. 5 personen, maar kan natuurlijk ook met minder personen gehuurd worden. De prijs stemmen we af op het aantal personen. Uw hond mag ook mee, aan de achterzijde van de camping is een losloopgebied! Indeling bungalow: bij binnenkomst de entree met open keuken, woonkamer, badkamer en 3 slaapkamers. (2 x 2-persoonsbed, 1 x 1-persoonsbed) 

Faciliteiten park: gratis Wifi, speeltuin voor de allerkleinsten, wasserette met wasmachine en droger, verhuur fietsen, verkoop krant, gratis skelters en zandbak met diverse speelhuisjes. 
Bekijk alles op www. campingdebosrand. info en reserveer hem gelijk online!

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers
 ● Verhuurder: Eigenaar
 ● Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Kinderbed, Speeltuin, Tuin, Tv en Wasmachine
 ● Aantal personen: 5

ADVERTEERDER:
Naam: Recreatiepark "de Bosrand"
Tel: 0577407328

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.