Florapark 1- 2 in Haarlem | kantoorruimte Beschikbaar

Omschrijving

Karakteristieke kantoorverdieping beschikbaar aan het Florapark, in het centrum van Haarlem. De kantoorvilla is gebouwd omtrent 1880 en heeft een statige, klassieke uitstraling met de bijbehorende details. Door de jaren heen heeft de kantoorvilla meerdere interieuraanpassingen ondergaan. De kantoorvilla heeft mede dienst gedaan als bank en rechtbank.

In de kantoorvilla zijn meerdere verdiepingen momenteel in gebruik door Florencius, een aanbieder van particulier onderwijs en huiswerkbegeleiding. De 2e verdieping is echter nog beschikbaar voor de verhuur. De 2e verdieping beschikt over een eigen entree, pantry en sanitaire voorzieningen en is zowel in zijn geheel te huur als in delen.

====================

Metrages (BVO)

Kantoorverdieping: circa 340 m2 BVO

Deelverhuur mogelijk vanaf circa 25 m2 BVO

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorvilla ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Florapark 1 – 2 in Haarlem aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

In overleg met de verhuurder zal bepaald worden hoeveel parkeerplaatsen beschikbaar gesteld kunnen worden voor de kantoorverdieping. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving. De kantoorvilla beschikt eveneens over een fietsenstalling waar gebruik van gemaakt kan worden.

Ligging

De kantoorvilla is gelegen op een goede zichtlocatie in de Koninginnebuurt op de hoek van het Florapark en de Wagenweg tegenover het gelijknamige Florapark. De Koninginnebuurt is een gewilde stadswijk met voornamelijk ruime aaneengeschakelde herenhuizen en villas. De vrijstaande villas aan het Florapark bestaan voornamelijk uit kantoorgebouwen.

De kantoorvilla is goed bereikbaar met de auto via de N201, N205, N208, de Rijksweg A5 en A9. Per openbaar vervoer is de kantoorvilla ook goed te bereiken. De kantoorvilla ligt op circa 10 minuten afstand van het station. Eveneens doorkruisen verschillende buslijnen de nabije omgeving van de kantoorvilla.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan luidt de bestemming gemengd- 4. De voor ‘Gemengd 4’ aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor: dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, praktijkruimte, atelierruimte, etc. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorverdieping zal in overleg met de verhuurder worden verbouwd naar een moderne kantoorverdieping onder andere voorzien van;
– Alarminstallatie
– Systeemplafond
– LED – verlichting
– Internet- telefonieaansluitingen
– Mechanische ventilatie
– Sanitaire voorzieningen
– Stucwerkwanden
– PVC Vloer

Huurcondities

Huurprijs: In overleg, afhankelijk van opleveringsniveau
Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer CBS. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige kantoorverdieping volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Florapark 1 -2 in Haarlem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de kantoorvilla inplannen.


SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Overige typen
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● Oppervlakte (in m²): 3402


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 12-02-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Online Bedrijfsmakelaar
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 18-01-2018
  • Plaatsnaam Eersel / Bergeijk
  • Telefoon 0850201028
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21820407

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren