Happy Cocooning RVS Lounge & Dining table rechthoek Teakhou…


U zoekt een warmtebron voor in de tuin met een comfort en stijl als welkome toevoegingen? De Happy Cocooning Lounge & Dining vuurtafel voorziet u van een gemakkelijk aan te steken vuur, op een moderne teakhouten tafel. Door de hoogte (eettafelhoogte) past er een 5 KG gasfles onder die er eenvoudig te plaatsen is.

NU TIJDELIJKE AANBIEDING! INCLUSIEF:


 ● Gasfles (5 kg)
 ● Gasdrukregelaar
 ● Beschermhoes

Happy Cocooning vuurtafel met RVS randen en antraciet tafelblad
Om zomeravonden te verlengen en aangenamer te maken is vaak een warmtebron gewenst. Een vuurkorf kan dienst doen, maar dit betekent voorbereidingen treffen. Wat is nu lekkerder dan de mogelijkheid om zowat vanuit uw loungeset de warmte te regelen? De ingebouwde gashaard in deze Lounge & Dining vuurtafel is gemakkelijk aan te steken door een elektrische ontsteking. De RVS- brander wordt netjes toegedekt door houtstukken en lavasteen, waardoor het op een echt gestookt houtvuur lijkt. De sfeer wordt dus gewaarborgd, waarbij het gebruiksgemak geoptimaliseerd is.
Het oog wil ook wat
U kijkt graag naar vuur, de vlammen zorgen nu eenmaal voor ontspanning. Nu is de vuurtafel Lounge & Dining van Happy Cocooning het bekijken waard. Het rechthoekige meubel (110 x 80 x 67,5 cm) is gemaakt van teakhouten planken en een composieten bovenzijde in de kleur antraciet (de kleur zwart is overigens ook verkrijgbaar). De randen van het meubelstuk zijn afgewerkt met RVS strips, wat het geheel een modern en stijlvol design toebedeelt.
Handig in gebruik
Naast het design is het gebruiksgemak natuurlijk net zo belangrijk. Het goede nieuws is dat de Happy Cocooning Lounge & Dining vuurtafel gemakkelijk door u bediend wordt. Op het RVS bedieningspaneel regelt u in een mum van tijd de warmtebron. Met de elektrische ontsteking heeft u het vuur in een tel aan en met de bedieningsknop ernaast beslist u of de hoogte van de vlam. De gasfles bevindt zich binnenin het meubel en is dus uit het zicht. Met de beschermhoes kunt u de vuurtafel afdekken en beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen. Mocht u de haardtafel willen uitbreiden dan kan dat. Een wijnkoeler, side tables en een grillplaat behoren dan tot de mogelijkheden.

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:


 ● 4 keramische houtblokken
 ● Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
 ● Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Happy Cocooning
 ● SKU (eigen artikel code): LD-SSTH6510A


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1.349
  • Datum plaatsing 12-02-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Godu
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-02-2019
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 020 210 1750
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21821517
Bezorgservice