Ritme- en geleidingsstoornissen

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Ritme- en geleidingsstoornissen
Mark van den Boogaard
9789035233362

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 4. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.

In Ritme en geleidingstoornissen staan op een systematische manier de meest voorkomende, maar ook minder bekende hartritme en geleidingsstoornissen. In het eerste hoofdstuk over de elektrofysiologie van het hart wordt de basis gelegd voor de kennis die nodig is om meer inzicht te krijgen in het ontstaan en de mechanismen achter de ritme- en geleidingsstoornissen. Vervolgens worden de ritme- en geleidingsstoornissen besproken, steeds beginnend met belangrijke achtergrondinformatie gevolgd door de hemodynamische gevolgen en eventuele klachten van de patiënt. Daarna wordt de therapie besproken aan de hand van de laatste behandelingsinzichten. Alle behandelde stoornissen zijn voorzien van een en soms meer voorbeeldritmestroken. De kenmerken van iedere ritmestoornis wordt aan het einde van iedere paragraaf nog eens in een apart kader kort samengevat. Na alle theorie volgt aan het eind van het boek een hoofdstuk met veel oefenritmestroken die op ware grootte zijn afgebeeld. Iedere ritmestrook is voorzien van een analyse. In deze druk zijn 50 oefenstroken toegevoegd waarmee de totale hoeveelheid op 125 is gekomen. De vijfde druk is inhoudelijke niet gewijzigd ten opzichte van de vierde druk. Voor wie is dit boek geschikt? Voor eenieder die frequent te maken krijgt met het interpreteren van een hartritme, zoals:

 ● verpleegkundigen (werkzaam op intensive care, coronary care, medium care, hartfunctieafdeling, SEH, ambulance, anaesthesie);
 ● nurse practioners;
 ● physicians-assistents;
 ● arts-assistenten en co-assistenten;
 ● geïnteresseerden in hartritme en geleidingsstoornissen.Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789035233362
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 310200098


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 27,05
  • Datum plaatsing 13-06-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Gezien 12 x
  • Snelcode info 21830465
Bezorgservice