Air goal dummy Prof

Air goal dummy Prof 185 cm: Professionele training pop met binnenblaas en zachte PU buitenlaag. Met 2 handgrepen, professionele ventielen voor lucht en water.

Air goal dummy Prof
De Air Goal dummy is een echt professionele training dummy.

Voorzien van een hoge kwaliteit PVC binnenblaas, verstevigde bodemplaat en met een extra PU beschermingslaag aan de buitenkant. Hierdoor voelt de dummy zacht aan in gebruik en bij aanraking.

Voorzien van 2 professionele ventielen met af te draaien dop voor lucht en water. Het bovendeel wordt gevuld met lucht via compressor, luchtbed pomp of luchtpomp. Het onderste deel met water via de waterslang. Indien het onderste deel voor 2/3 gevuld is met water, zal de dummy elke keer weer snel overeind komen na een schot of aanraking.

De Air Goal Dummy prof is 185 cm hoog en voorzien van 2 stevige zwarte handgrepen welke aan onderzijde zijn bevestigd. Hierdoor zijn is de training pop eenvoudig door een speler op te tillen op buikhoogte en gemakkelijk te verplaatsen over het veld of van of naar de opslag. De trainingspop mag niet over het veld gesleept worden om te verplaatsen.

Boven het luchtventiel is een ingenieuze blauwe strip ingebouwd welke zeer direct en eenvoudig aangeeft in hoeverre nog lucht moet worden toegevoegd. Indien de pop vol is, zal de strip aan de linkerkant naar het max level wijzen.

Indien de Airgoal dummy vaak gebruikt wordt, kunt u deze gevuld met water en lucht bewaren. Indien u deze langere tijd niet gebruikt, dan eenvoudig lucht eruit laten en water eruit laten lopen en de pop in de lengterichting oprollen.

Geschikt voor: gras, kunstgras en in de zaal.

Wordt gebruikt voor keeperstraining, vrije trappen training, weerstandstraining en training van spelhervattingen.

Bij afname van 5 stuks: een extra korting en een gratis mini compressor

 
         
SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Taktisport
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts2008


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 99,50
  • Datum plaatsing 11-02-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder SoccerConcepts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-02-2019
  • Plaatsnaam Land van Maas en Waal
  • Telefoon 0487-572229
  • Bekeken 16 x
  • Snelcode info 21979425
Bezorgservice