Kraffter hydraulische klepelmaaier 175


Deze hydraulische klepelmaaier van Kraffter heeft een werkbreedte van 175cm en wordt aangedreven door een hydromotor. Daardoor is deze klepelmaaier uitermate geschikt voor gebruik aan een shovel. De versnipperaar wordt door de shovel hydrauliek aangedreven, hier is 1x een drukventiel voor nodig met een minimale olieopbrengst van 50 liter per minuut. Het maximum bedraagt 80 liter per minuut. De retour moet altijd aangesloten worden op een drukloze retourleiding, dit is een leiding die rechtstreeks naar de hydrauliektank loopt (dus niet beide slangen aansluiten op een dubbelwerkend ventiel).


De maaier is standaard voorzien van 28 hamerklepels van maar liefst 765 gram per stuk. Deze klepels hebben een kleine mate van overlap, hierdoor geeft deze maaier een perfect maaibeeld. De maaier is geschikt voor allerlei soorten vegetatie zoals gras, bladresten, distels, riet, bramen en kleine takjes tot 3cm dik.


De maaihoogte is verstelbaar waarbij zowel de looprol als de glijslof verstelbaar zijn. De maximale maaihoogte bedraagt 3.8 centimeter.


De klepelmaaier wordt standaard met een 'EURO' aankoppeling geleverd. Indien u een andere aankoppeling nodig heeft kunnen we deze voor u monteren. U kunt zelf het merk selecteren. Na de de bestelling zullen wij contact met u opnemen om de technische tekeningen met u te bevestigen, zodat we zeker zijn van de juiste maatvoering.
De hydrauliekslangen en de koppelingen zijn inbegrepen en omvatten standaard (mannetjes) landbouwkoppelingen.


Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

 ● Professioneel advies,
 ● Meer dan 60 jaar ervaring,
 ● Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
 ● Levering in Nederland en België,
 ● Levering voor slechts €60,- per bestelling.


AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 390024002


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 2.299
  • Datum plaatsing 13-04-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder AgriXpert B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-03-2019
  • Plaatsnaam Maassluis / Midden-Delfland
  • Telefoon 0155150070
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 21984187
Bezorgservice