Opro Power Fit Bling Urban gebitsbeschermers wit/goud

WAT IS DE OPRO POWER-FIT?
De Power-Fit is een unieke combinatie van een handgemaakte gebitsbeschermer met de gepatenteerde gelvinnen van onze baanbrekende Self-Fit-mondbeschermers en de gepatenteerde Power-Cage. De gepatenteerde Power-Cage maakt de Power-Fit mondbescherming tot de best passende en meest comfortabele zelfsluitende mondbeschermer die vandaag beschikbaar is.
HOE WERKT DE POWER-CAGE?
In tegenstelling tot andere traditionele mond- en kaakbeschermers, wordt de Power-Fit geleverd met onze Power-Cage, en dit is een integraal onderdeel van de Power-Fit. Dit is een 2-delig systeem dat helpt om het tandvleesschild aan de contouren van uw tanden en tandvlees te vormen. Traditionele thuis gemonteerde mondbeschermingen vertrouwen op de druk van het gebruik van uw vingers om over uw tanden te drukken om de beschermer te vormen, maar de Power-Cage doet dit voor u naast zijn contouren. Het gebruik van de Power-Cage oefent altijd druk uit op je gebitsbeschermer tijdens het vormen, wat een strakke en comfortabele pasvorm rond je tanden en tandvlees geeft voor geweldige retentie.
WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE MUTHGUARD POWER-FIT?
Ongeëvenaarde pasvorm: Nooit eerder heeft een zelfsluitende mondbeschermer zo'n goede retentie en pasvorm geboden. Dit komt allemaal door de gepatenteerde Power-Cage.
Makkelijk om te vormen: met onze video als richtlijn maakt de eenvoudig te gebruiken Power-Cage het vormen van je gebitsbeschermer eenvoudig en snel.
Zelfs compressie: de Power-Cage biedt gelijkmatige compressie over de hele Power-Fit-mondbescherming tijdens het gietproces voor een zeer retentieve pasvorm. Met de hand gemaakt en uniek: elke Power-Fit wordt met de hand gemaakt in de ultramoderne productiefaciliteit van OPRO in Hertfordshire en is verkrijgbaar in 4 effen kleuren of een selectie oogverblindende ontwerpen. Gemoedsrust: de Power-Fit van OPRO is wettelijk CE-gecertificeerd en wordt geleverd met een uitgebreide tandheelkundige garantie.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN


 ● Ongeëvenaarde pasvorm en bescherming
 ● Makkelijk te vormen en te passen
 ● Uniek hybride ontwerp
 ● Verkrijgbaar in verschillende kleuren


  

 


Best Fightshop is de grootste online vechtsportwinkel! Meer dan 10.000 vechtsportartikelen!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5060143571657
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 3)BY.OPPFB004
 ● Type: Bescherming


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 41,99
  • Datum plaatsing 14-03-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Best Fightshop
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-11-2017
  • Plaatsnaam Meierijstad
  • Telefoon 0738884844
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21996880
Bezorgservice