Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren
Gerald Huis in 't Veld
9789039527269

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren 1e druk is een boek van Gerald Huis in 't Veld uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039527269 Dit is het eerste studieboek voor het vak Schadeverzekeringen van de hbo-opleiding Financial Services Management (FSM). Daarnaast is dit boek gericht op de financieel adviseur die de Wft-deelmodules Schade Bedrijven of Schade Particulieren moet behalen. Schadeverzekeringen vormen een belangrijk onderwerp. Bij schade gaat het immers bijna altijd om geld, soms om veel geld. Lang niet iedereen is zich bewust van de kostbare risico’s die bedrijven of particulieren kunnen lopen: een bedrijfspand of huis kan afbranden, er kan bedrijfsschade ontstaan door staking of defecte productiemiddelen, je kunt een (bedrijfs)ongeval veroorzaken, of je kunt ziek worden waardoor je inkomsten moet missen. Veel risico’s zijn gelukkig goed te verzekeren en daarover gaat dit boek: het adviseren over het afsluiten van schadeverzekeringen. Na de inleidende hoofdstukken over schadeverzekeringen in het algemeen en over het proces van aanvraag tot polis, komen alle vormen van schadeverzekering voor bedrijven en particulieren aan de orde in afzonderlijke hoofdstukken. Het boek sluit af met een overzicht van toepasselijke wet- en regelgeving en van de procedure en praktijk van schaderegeling. Elk hoofdstuk is voorzien van oefenvragen om de kennis van de behandelde onderwerpen te toetsen. De antwoorden op de vragen zijn beschikbaar via de pagina bij dit boek op www.academicservice.nl. Daar is ook een groot aantal extra oefenvragen te vinden. Gerald Huis in ’t Veld Gerald Huis in ’t Veld heeft meer dan dertig jaar ervaring als docent en leermateriaalontwikkelaar binnen de financiële branche en het hbo. Hij schreef een groot aantal cursusboeken en ontwikkelde e-learningoplossingen. Nu werkt hij als trainer/ontwikkelaar bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe in Bilthoven; daarnaast is hij financieel adviseur.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789039527269
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Gerald Huis in 't Veld
 ● SKU (eigen artikel code): 290800324


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 28,45
  • Datum plaatsing 13-06-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Gezien 12 x
  • Snelcode info 22124599
Bezorgservice