Osmosetoestel 5 traps filtratie 180 l/dag met Uv-c





 ● 6-traps omgekeerde osmose + uvc
 ● 180 l / dag
 ● Met boosterpomp
 ● Incl. Tank van polypropyleen
 ● Handmatig spoelen
 ● Eenvoudig in montage en gebruik
 ● Zonder chemicaliën
 ● Volledig Plug & Play geleverd


Een moderne en milieuvriendelijke methode voor waterbehandeling voor fijn, zacht water of gedemineraliseerd aquariumwater wordt geleverd door dit 6-fasen omgekeerde osmose-systeem.
Water is een van de belangrijkste ingrediënten voor het leven van mensen, dieren en planten over de hele wereld. Het water is echter vaak verontreinigd door onzuiverheden die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Ervaar een geheel nieuwe smaak van zuiver water met behulp van het omgekeerde osmose-systeem; dit biedt een effectieve en efficiënte manier om zeer helder en schoon water te produceren. Het water wordt tegen een semipermeabel membraan gedrukt; Alleen zuiver water kan door het membraan gaan, de opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water.
De waterdruk wordt verhoogd met een diafragma-boosterpomp die is geïntegreerd in het waterfiltersysteem. Het systeem biedt tot 180 liter per dag.

Waterzuivering met deze eenvoudige, fysieke middelen vereist GEEN chemie.

Ons 5-traps systeem voor omgekeerde osmose onderscheidt zich door 5 verschillende filterpatronen: Fase 1: sedimentfilter, 5 micron, verwijdert zand, kalk, roest en andere deeltjes tot 5 micron. Fase 2: actieve koolstoffilter filtert de meeste gifstoffen (pesticiden, asbest, chloor en afbraakproducten, multicellulaire micro-organismen, enz.) Uit het onbehandelde water. Fase 3: actieve kool sedimentfilter van gegranuleerde actieve koolstoffilters zeer fijne deeltjes en beschermt het membraan tegen verstopping. Fase 4: het hart van het systeem: het membraan verwijdert ongeveer 96% van alle verontreinigende stoffen (aluminium, ammoniak, calcium, chroom, cyanide, zink, cadmium, mangaan, magnesium, koper, nikkel, lood, zilver, strontium, ijzer, uranium , pesticiden, bacteriën, virussen en medicijnresten, algen, sporen, etc.) Fase 5: actieve kool-nafilter in deze laatste fase, elk achtergebleven chloor wordt verwijderd en geur- en smaakvariaties geneutraliseerd.

Het omgekeerde osmose systeem van Nature Water is eenvoudig gemonteerd en behandeld, het is direct verbonden met de waterleiding. Naast de filterpatronen is er een watertank en een uitrusting voor de geleverde wateraansluiting. De meegeleverde muurbeugel zorgt voor een eenvoudige installatie: het systeem kan op elke plaatsbesparende plaats met wateraansluiting worden gemonteerd.

Het product en het filter zijn voorzien van sluitdoppen en / of gelaste folie; vanwege deze maatregel hebben ze geen vervaldatum en kunnen ze worden opgeslagen zonder kwaliteitsverlies. De duurzaamheid van filters en de hoeveelheid gefilterd water hangt in wezen af ​​van de kwaliteit van het toegevoerde water. Dit geldt voor alle filters. Hoe meer het water wordt gelost, hoe langer de duurzaamheid van filtermeda!




SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7446022186101
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 50
 ● SKU (eigen artikel code): 51080


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 399
  • Datum plaatsing 15-01-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Aquariatics
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-12-2018
  • Plaatsnaam Stichtse Vecht
  • Telefoon +3215689489
  • Bekeken 6 x
  • Snelcode info 22212447