Stoppen met piekeren

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Stoppen met piekeren
Ria Bettgens, Ria Bettgens
9789079872046

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

'Iedereen piekert wel eens over een probleem of situatie. Maar als ''wel eens'' een gewoonte wordt en dagelijks terugkomt, is bovenop het originele probleem nog een probleem ontstaan: het piekeren zelf. Piekeren ontstaat door situaties of omstandigheden waar men in terecht is gekomen, waar men mentaal niet meer uit kan komen - althans dat denkt de piekeraar. Vooral in tijden van tegenspoed - financieel, met de kinderen, met een partner of op het werk - gaan er meer mensen piekeren en gaat het van kwaad naar erger. Onderzoeken tonen aan dat in tijden van crisis en recessie meer dan de helft van de bevolking regelmatig piekert: een schokkend percentage. Ria is ervaringsdeskundige op het gebied van piekeren. Zelf heeft zij jarenlang gepiekerd, maar nergens was er een oplossing voor haar om effectief van het piekeren af te komen. Door mediteren en de oefeningen, die ze nu in haar boek heeft beschreven, heeft Ria haar piekergedrag achter zich weten te laten. Met deze ervaringen coacht zij andere piekeraars en het is voor velen een uitkomst gebleken om inzicht te krijgen in hun eigen gedachten. In het boek ''Stoppen met piekeren'' komen al deze zaken aan bod. Het boek leert je door middel van simpele oefeningen meer rust en inzicht in jezelf te verkrijgen. Over de auteur: Ria Bettgens is hypnotherapeut, trainer, teambuilder, maar bovenal een fantastische moeder. Behalve zakelijke trainingen geeft ze ook cursussen in o.a. ontspanningstechnieken aan prive personen. Ze is echter beroemd geworden door haar bijzondere cursussen waarom en hoe mensen kunnen leren stoppen met piekeren. Inmiddels hebben vele mensen baat gehad bij haar kennis, getuige de vele verhalen opgenomen in dit boek. Ria leert je: * dat je een crisis aankan * dat angst alleen in je hoofd bestaat * hoe je je gedrag kan veranderen * hoe je van onzekerheid af kan komen * hoe je positieve gevoelens kan oproepen * en vele andere denkpatronen om je leven prettiger te maken ''Het maakt niet uit wat er gebeurt; het maakt uit hoe je erop reageert''. - Ria Bettgens ''Ik heb het boek in een keer uitgelezen en sta verbaasd hoe simpel het is om het piekeren achter je te laten''. - Joy van der Stel, auteur van De kracht van mijn onmacht Voor meer informatie over Ria Bettgens: www.dakini.nl';

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789079872046
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 401900240


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 20,25
  • Datum plaatsing 12-06-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Boekenbalie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-01-2018
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon +31(0)851302932
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 22280212
Bezorgservice