Mother Tucker Corset Sluitlaken - Zwart

Sluitband - buikband biedt alle comfort en ondersteuning na de bevalling. Uw lichaam is sneller weer fit na het dragen van een goede sluitband! Belly Bandit® is het #1 merk in buikbanden!Belly Bandit® United Kingdom
Let op! 
Wij verzenden Belly Bandit direct vanuit het wearhouse in de UK, hierdoor duurt de levering ongeveer 5 werkdagen en is retourneren en ruilen niet mogelijk. Bekijk dus goed de maattabel zodat je de perfecte maat voor jou kiest!

De Belly Bandit

Onze Mother Tucker® Corset is slimme shapewear gemaakt met twee lagen SecureStretch ™ -materiaal voor dubbele compressie. Dit corset versmalt je taille en buik terwijl je de vervelende rugbelemmering verbergt. Een essential die comfortabel is om de hele dag te dragen en dun genoeg om te verbergen onder kleding.

De zachte uitholling zorgt ervoor dat het korset op zijn plaats blijft zonder te schuiven of knellen, en de lichtgewicht en ademende stof biedt maximaal comfort. Het 6-haaks ontwerp zorgt voor een grotere instelbaarheid en compressie.

Terwijl het korset af is, kun je hem strakker maken door een rij of twee te verplaatsen. Om te voorkomen dat het aantrekken lastig is of lang duurt, stap simpelweg in deze Moeder Tucker!


 ● Dubbellaagse compressie
 ● Vrijgegeven spanning aan de onderkant voor comfort tijdens het zitten
 ● Gemaakt van lichtgewicht en ademend SecureStretch ™ materiaal
 ● Het accentueren van de zij- en achterkant van uw silhouet
 ● Gebruik als postpartumcompressie en herstel, en voor shapewear!Maattabel Belly Bandit  

Wil jij meteen een Belly Shield mee bestellen?

The Belly Shield ™ is een aanvulling op onze Belly Bandit Belly Wraps (wordt apart verkocht, met bestel hem mee met je Belly bandit en krijg korting). Het Belly Shield ™ wordt gedragen onder uw buikomslag en is ontworpen om uw gevoelige huid te helpen beschermen, hydrateren en herstellen. Gemaakt met ons WonderWeave ™ -materiaal dat lotions en crèmes op de juiste plaats houdt - op je huid en uit je kleren om striae te helpen bestrijden.

C-sectie bescherming: de Belly Shield ™ kan worden gebruikt om uw incisie te beschermen en schurend wrijven of schuren te voorkomen. Je favoriete littekenbehandelingen kunnen ook worden gebruikt met de Belly Shield ™.


 ● Past perfect onder onze Belly Bandit® buikwikkels (wordt apart verkocht)
 ● Wasbaar in de machine (Toss the Belly Shield ™ in de was en houd je Belly Bandit® buikwarmband langer schoon!)
 ● WonderWeave ™ -materiaal houdt crèmes op uw huid en uit uw kleren
 ● C-Section Recovery: voegt een extra laag bescherming toe over uw incisie
 ● Bevat Palmer's® Stretch Mark LotionSPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0816271010941
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Belly Bandit
 ● SKU (eigen artikel code): MTCORSETBLK:S


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice