Zeiljacht - Nigel Irens - Roxane - bj 1998

mooie klassieke uitstraling, ophaalbaar zwaard
Einde seizoen aanbieding!
Deze goed onderhouden en weinig gebruikte Roxane, een ontwerp van Nigel Irens, is een echte eyecatcher. Nigel Irens is vooral bekend geworden door veel grotere ontwerpen van onder meer catamarans. De Roxane leent zich prima voor een dag of weekend op het water. Door het midzwaard (maximale diepgang 1,76, minimaal 0,76) en balast is de boot uitermate geschikt voor varen op het IJsselmeer, Waddenzee en de kustwateren. De boot is van polyester met mahonie opbouw, teak op het dak van de opbouw en teak op het dek. Binnen is de boot mooi betimmerd met gelakt mahonie (Gemini-Teak Enkhuizen (NL), wat in combinatie met de blauwe stoffering een knusse uitstraling geeft.
Bij binnenkomst is links een spoelbak met kraan en rechts een kooktoestel. In de salon zijn 2 langsbanken, die ook gebruikt kunnen worden als slaapplaats. Voor de koudere dagen is er een mogelijkheid om de salon te verwarmen met de aanwezige kachel. Voor in de boot is allereerst een ruimte met rechts toilet en links bergruimte, aansluitend in de boeg een dubbel bed. Door gebruik van daglicht prisma's in het dek, is er licht in de hut, ook als het luik gesloten is. De Yanmar 1 cilinder dieselmotor is goed bereikbaar voor onderhoud door eenvoudig de trap weg te nemen. De 100 Ah accu is september 2019 vernieuwd en is oplaatbaar met een los zonnepaneel.
Heeft u belangstelling neem dan contact op via enkhuizen@wwy.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak voor bezichtiging in Den Oever. Uw jachtmakelaar is Robert de Vries +31(0)228 855 380. Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Algemeen
Ramen: glas in bronzen frame
Accommodatie
Materiaal, kleuren: Gelakt mahonie hout
Verblijfsruimtes: salon met kookgelegenheid
Slaapplaatsen: dubbel bed in de boeg, 2 slaapplaatsen op langsbanken salon, 1 extra slaapplaats in bakskist
Overig:
ingericht door Gemini-Teak enkhuizen (NL)
Motor, electra, water
Voortstuwing: 3-blads
Zonnepaneel: los exemplaar, met 12V/5V USB (september 2019)
Watertank & materiaal: waterzak
Tuigage
Lieren: brons
SPECIFICATIES:

 ● Bouwjaar: 1998
 ● Brandstof: Diesel
 ● Breedte: 2,74 m
 ● Conditie: Nieuw
 ● Diepgang: 0,76 m
 ● Lengte: 9,00 m
 ● Merk: Nigel Irens
 ● Model of Type: Roxane
 ● Motor merk en type: Yanmar
 ● Motorvermogen (in pk): 10
 ● Rompmateriaal: Polyester


Bekijk de website van de adverteerder

Financieren
Verzekeren