Zeiljacht - Hallberg Rassy - 29 - bj 1983

Zeer nette Hallberg Rassy 29.
Uitstekend onderhouden Hallberg Rassy 29, vaarklaar voor een nieuwe eigenaar. Dit schip is voorzien van vele interessante vernieuwingen zoals onder andere een nieuw Flexiteek dek geplaatst in 2013, een in 2012 vernieuwde Yanmar motor en een Eberspacher van 2017.

De Hallberg Rassy 29 heeft een grote schare trouwe fans en zodra u aan boord stapt begrijpt u meteen waarom. Het is een handzaam model met alle waarden waar Hallberg Rassy bekend om staat; degelijk, zeewaardig en voorzien van een fraaie afwerking. Deze HR29 in bijzonder is daar uiteraard geen uitzondering op en daarboven op heeft de eigenaar het schip uitstekend onderhouden en voorzien van een aantal interessante vernieuwingen.

Aan dek valt meteen het vernieuwde Flexiteek dek op. Een onderhoudsvrije oplossing met goede antislip eigenschappen. De kuip is lekker diep voor een veilige en beschutte zit en biedt comfortabele plaats aan de opvarenden. Als u de salon betreedt wordt u ontvangen in een warme en nautische sfeer met de voor Hallberg Rassy bekende afwerking van hoog niveau. Opvallend is trouwens ook de hoeveelheid ruimte binnen in het schip. Dit komt uiteraard door een doordachte indeling en de smaakvolle afwerking in de combinatie van teak met een licht plafond en de vele vensters. Midscheeps zijn twee comfortabele langsbanken en een tafel in het midden en in de voorpiek is een tweepersoonshut met toilet.

Mocht u een hoogwaardig schip zoeken maar met compacte en dus overzichtelijke afmetingen, dan is deze Hallberg Rassy 29 zeker en schip dat op uw lijst zou moeten staan. De bekende Hallberg Rassy kwaliteiten en de belangrijkste zaken zijn inmiddels vernieuwd zoals dek afwerking, motor en verwarming. Daarbij is in 2019 nieuwe antifouling aangebracht. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij zijn te bereiken op +31 168 820 208 of info@wwy.nl
Motor, electra, water
Draaiuren: (Wordt nog mee gevaren)
Tuigage
Genua: de Vries Sails
Voorzeil rolsysteem : Furlex 200s
Uitrusting
Dekzeil(en): Winterkleed
SPECIFICATIES:

 ● Bouwjaar: 1983
 ● Brandstof: Diesel
 ● Breedte: 2,83 m
 ● Conditie: Nieuw
 ● Diepgang: 1,60 m
 ● Lengte: 8,90 m
 ● Merk: Hallberg Rassy
 ● Model of Type: 29
 ● Motor merk en type: Yanmar
 ● Motorvermogen (in pk): 20
 ● Rompmateriaal: Polyester


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 37.500
  • Datum plaatsing 12-09-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder White Whale Yachtbrokers…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-02-2019
  • Plaatsnaam Moerdijk
  • Telefoon 0168820208
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 22531678
Financieren
Verzekeren