DVD: De Regel van 3S, seizoen 1, 4dvd. NIEUW.

DVD: De Regel van 3S, seizoen 1, 4dvd.

'De Regel van 3S' is een detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers. Door zijn impulsieve karakter wordt Dries ongewild geconfronteerd met een criminele zaak, waar de politie maar geen vat op krijgt. Gelukkig heeft hij een hele bijzondere eigenschap. Dries kan onzichtbaar worden wanneer hij zich opwindt. Niet veel mensen weten dit. Gelukkig kan hij vertrouwen op zijn twee beste vrienden Roos en Hassan. Zij staan ook steeds paraat wanneer Dries zich weer zwaar in de nesten werkt.
Slaagt Dries er wel in om met zijn eigen methode, ‘de regel van Dries’, de zaak op te lossen?
De regel van 3S speelt zich af aan de kust en combineert de sfeer van de zee, surfen en fun met humor en suspense.

Seizoen 1:
Dries was als kind betrokken bij een ontploffing in de chemische fabriek van zijn vader, waarbij zijn vader om het leven kwam. De straling zorgde voor een vreemde bijwerking: als Dries zenuwachtig wordt of zich opwindt, wordt hij onzichtbaar. Zijn beste vrienden zijn het slimme blinde meisje Roos en IT-freak Hassan. De drie wonen aan de kust en zijn surffanaten. Door zijn impulsieve karakter raakt Dries ongewild betrokken bij een criminele zaak waar de politie geen raad mee weet. Hij wil zelf de zaak oplossen en gebruikt daarbij zijn eigen deductiemethode ‘De regel van Dries’; hij wordt hierin bijgestaan door zijn vrienden.

De hoofdrollen zijn voor: Samuël Anastasi (Dries), Dorien De Clippel (Roos) en Yassine Ouaich (Hassan). Overige rollen worden vervuld door Jits Van Belle, Danni Heylen, Viv Van Dingenen, Ron Cornet, Rudy Morren, Dominique Van Malder, Ivan Pecnik, Bert Cosemans, Tine Laureyns, Jonas Vermeulen, Hans Van Cauwenberghe, Nathalie Wijnants, Warre Borgmans, Sander Gillis, Erik Burke, Danny Timmermans en Reuben De Boel.

Speeduur: ca.620min. / ca.10u.
Taal: Nederlands.
Kijkwijzer: AL.


Verzendkosten koper a €3,65.

De eerste voorkeur gaat uit naar ophalen van het artikel omdat deze dan
bekeken kan worden. Eenmaal gekocht = geen retour! Verzenden is echter ook mogelijk maar is volledig voor eigen risico van de koper. Afgesproken prijs is exclusief verzendkosten! Hoewel het artikel goed verpakt zal worden, kan de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele defecten en/of schade aan- of zoekraken van het artikel door verzending.

  • Prijs € 8,75
  • Datum plaatsing 02-08-20
  • Adverteerder Robert
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-12-2009
  • Plaatsnaam Amerstreek
  • Telefoon 06-50240625
  • Bekeken 56 x
  • Snelcode info 22543686

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice