Luxe Arcabo chalet te koop in Renesse


Luxe Arcabo chalet te koop in Renesse 

Het moderne Arcabo chalet met lessenaarsdak straalt niet alleen luxe uit, we kunnen met zekerheid zeggen dat het een luxe chalet is. Het begint bij de keuze van duurzame bouwmaterialen, de eigentijdse indeling en kleuren van het interieur. Alles is op elkaar afgestemd, modern maar zeker ook tijdloos en sfeervol. Naast het chalet is ook gekozen voor een bijpassende berging, opgebouwd uit dezelfde materialen en natuurlijk goed geïsoleerd. De tuin is onderhoudsvriendelijk en aangelegd in dezelfde stijl. De goede combinaties geven het geheel een mooie uitstraling, een fijne plek om veel te kunnen zijn. 
Camping de Brem is ook in de wintermaanden geopend, het mooie Schouwen-Duiveland is in deze periode zeker een aanrader. Heerlijke wandelingen of fietstochten maken, gezellige stadjes bezoeken of misschien wel onthaasten met dat spannende boek op de bank.
Hier wil je zijn, dit voelt als een tweede thuis! 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 

 



 


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Merk: Overige merken
 ● Slaapplaatsen: 4


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 95.000
  • Datum plaatsing 03-10-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder de stacaravanmakelaar ZEE…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 15-10-2012
  • Plaatsnaam Schouwen-Duiveland / Tholen
  • Telefoon 0653931840
  • Gezien 14 x
  • Snelcode info 22622777
Financieren
Verzekeren