Siblu is de sleutel voor jouw vakantiechalet


Siblu is de sleutel voor jouw vakantiechalet 

Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Koop nu je droomchalet en maak kennis met de professionele verhuurorganisatie Siblu.  

Camping in de Bongerd past volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu. Elk park heeft een zwemparadijs, diverse kidsclubs, een restaurant en een breed scala aan activiteiten en entertainmentprogramma’s.  
Met meer dan 10.000 eigenaren is Siblu de Europese marktleider qua verkoop en verhuur.  
Welk Siblu verhuurprogramma je ook kiest, Siblu draagt zorg voor de marketing, verzorgt de schoonmaak, sleutelbeheer en klantenrelaties.  
Ook is het mogelijk om je vakantiechalet zelf te verhuren, in overleg kun je gebruik maken van de diverse diensten van Siblu. Denk hierbij aan de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak.  
Verhuur is van april tot en met oktober mogelijk, het park is hele jaar geopend. 

Op camping in de Bongerd is Siblu gestart met het aanleggen van een nieuw gedeelte. Het is nu al mogelijk om een chalet te kopen en daar een passend plekje bij te kiezen. Er is keuze uit diverse modellen, in verschillende prijsklassen en groottes.  

IRM Aventura 
Aventura is een groot model met drie slaapkamers en twee badkamers. De grote slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en de andere slaapkamers bevatten aparte bedden. Daarnaast is er ook een separaat toilet. De woonkamer bevat een L-vormige bank, een eethoek en een U-keuken uitgerust met een oven en vaatwasser. Dit model is ook verkrijgbaar met twee slaapkamers.  

---------------------  

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.  

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.  
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.  
Promotie  
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.  

Het belangrijkste pluspunt?  
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.  
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.  
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 


SPECIFICATIES:

 ‚óŹ Conditie: Nieuw


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 56.629
  • Datum plaatsing 30-06-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder de stacaravanmakelaar ZEE…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 15-10-2012
  • Plaatsnaam Schouwen-Duiveland / Tholen
  • Telefoon 0653931840
  • Bekeken 28 x
  • Snelcode info 22689425
Financieren
Verzekeren