Nieuw! Knusse pipowagen te koop (gebouwd in 2019)

Super knusse Pipowagen te koop!

Nieuw gebouwd in voorjaar 2019. Wegens omstandigheden kan hij niet in mijn bezit blijven, maar ik ben vastberaden een leuke nieuwe eigenaar te vinden. Hij is uitstekend te gebruiken voor verhuur, B&B of als privé buitenverblijf. Momenteel gestald op de Novalishoeve in Den Hoorn, Texel, Noord-Holland. De plek is bespreekbaar, daarvoor kan er contact opgenomen worden met de beheerder van de boerderij.

Ik heb er zelf een zomer in gewoond en is dan ook gebouwd als zomerverblijf. Afmetingen 2,20 breed, 4,70 lang (incl. veranda). Bijna de hele wagen is nieuw. Gekocht als strandhuis en die tot de bodem afgebroken en opnieuw opgebouwd. Onderstel en deel van het dak zijn nog van de oude wagen, de rest is nieuw aangeschaft materiaal. Er is elektriciteit aanwezig, wasbak, kraan met waterleidingen. Dus wateraansluiting is mogelijk. De wagen is rondom geïsoleerd. Dak is opnieuw gedekt door een professioneel dakdekker. Nieuw ramen laten zetten, enkel glas. Geen douche en toilet. Nieuwe trekhaak. Veel opbergruimte onder het bed. Inclusief zonwerende rolgordijnen in zandkleur en kapstok.

De wagen is snel warm te krijgen met bijvoorbeeld een elektrische kachel. Heerlijk, nieuw matras. Deze is op maat gemaakt voor mijn toenmalige camper waardoor hij voor de Pipowagen een paar centimeter te kort is. Dit is gemakkelijk op te lossen door er een deel bij te bestellen. Bijgeleverd is een restant verf in de kleur van de kozijnen, zodat je weet welke kleur je moet laten mengen.
Het onderstel is in redelijk goede staat. Ik heb alle roest er af gebikt en bewerkt met menie. Ik heb er zelf aan gedacht om de wielen en velgen te laten vervangen, maar het ligt er helemaal aan met wat voor doel je de wagen koopt en of je die investering waard vind. Kosten 300,- euro. Hij rijd, maar lange afstanden zou ik niet aanraden. Hij kan vervoerd worden op een platte wagen of achter een trekker. Er is iemand die kan assisteren met het vervoer op het eiland. Gelieve zelf voor vervoer te zorgen van het eiland af. Tijd en datum in overleg. Bel of mail gerust voor meer info.

De vraagprijs is een richtprijs. Bieden mag vanaf 5500,- euro.
  • Prijs € 7.000
  • Datum plaatsing 24-03-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Esther Duvekot
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 07-12-2018
  • Plaatsnaam Texel
  • Telefoon 0651122341
  • Bekeken 1671 x
  • Snelcode info 22868790

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren