Buffalo Airhockeytafel Glider 7ft

Buffalo Glider 7ft airhockeytafel
Futuristischer dan dit wordt het niet! De Buffalo Glyder heeft een zeer uniek uiterlijk alsof spelers zich in de ruimte begeven bij het spelen op deze tafel. Deze topklasse tafel brengt het airhockeyen naar een hoger niveau. De Glider biedt een gevarieerde accessoire set waarbij pushers en pucks in verschillende kleuren wordt geleverd. Door toepassing van hoogwaardige materialen, gaat dit model met gemak 8 jaar mee.

Alles is opvallend en uniek aan deze speeltafel. De constructie is zeer degelijk en hoofdzakelijk uitgevoerd in metaal. Hierdoor is de airhockeytafel bestand tegen een stootje. Door de zwart ronde hoeken op de kopse kanten, is de tafel extra veilig tijdens gebruik. Het speelveld is in het zwart uitgevoerd, voorzien van witte belijning. Door de plexiglasplaat in het midden van het veld wordt voorkomen dat puck uit het veld vliegen en de tegenstander raken. Tevens biedt deze grijze brug aan beide zijdes ruimte om pucks en pushers hier in op te bergen.

Het onderstel is zwaar uitgevoerd en bevat schuine poten voor extra stabiliteit. En ook aan oneffen oppervlaktes is gedacht. Door toepassing van de grote stelpoten, is de Glider eenvoudig waterpas te stellen, waarna optimaal genoten kan worden van het spel. De stelpoten zijn voorzien van extra rubbers waardoor krassen en glijden op de vloer voorkomen wordt. Nodig vrienden uit of speel samen met kinderen. Deze ruime Glider biedt voldoende ruimte om twee tegen twee te spelen.
Kenmerken Glider 7ft Buffalo

 ● Afmetingen 213x122x81 cm (lxbxh)
 ● Afmeting speelveld 193x105 cm
 ● Geschikt voor thuisgebruik en teamplay (2 tegen 2)
 ● Niet geschikt voor commercieel gebruik
 ● Inclusief luchtmotor
 ● Inclusief 4 pushers (Ø 96 mm) in rood en blauw
 ● Inclusief 4 pucks (Ø 63 mm) in rood en wit
 ● Gewicht 77 kg
 ● 2 jaar garantieFunty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.

Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 698,95
  • Datum plaatsing 14-06-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Funty - Trampolineland
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2017
  • Plaatsnaam Haarlemmermeer
  • Telefoon 0233030900
  • Bekeken 10 x
  • Snelcode info 22929928
Bezorgservice