Landelijke Villa 9p - XL Haard, Sauna, Rivier, Natuur


Villa Rivière - A Natural Beauty
Een uniek en geheel vrijstaand monumentaal oud gebouw met historie, dat vroeger dienst deed als watermolen.

Zomer
week € 1395,- weekend € 1050,- midweek € 1050,- *
Herfstvakantie
week € 1520,- weekend € 1120,- midweek € 1080,- *
* Prijzen bij Villa Rivière zijn inclusief schoonmaak, water en mazout. Excl. elektra.

>> Actuele Agenda: www.bellegite.com/villa-riviere-prijzen

Gelegen aan de rand van een charmant dorpje, biedt het ultieme rust en pure natuur rondom. De eigenaars hebben de oude watermolen en het terrein omgetoverd tot een subliem landgoed. De grote tuin rondom, de oude molen, riviertjes en de kleine vijvers maken deze plaats een zeer aangename plek.

Het huis is zeer oud maar tegelijkertijd helemaal van deze tijd met zijn twee aangebouwde serre's van hout en glas. De hoogte van huis geeft een heel vrij gevoel, met op de achtergrond altijd het ruisen van de rivier. In de living is de oude molensteen nog aanwezig die decennia lang het graan gemaald heeft.Er is werkelijk alles aan gedaan om het te ontwikkelen tot een prachtig huis met veel rust en vrijheid.Villa Riviere ligt in een vallei tussen indrukwekkende Ardense natuur.

En wat een paradijsje staat je te wachten als je dit vakantieadres betreed...De binnenruimtes zijn erg gul, en het huis beschikt over 2 serre's. Een grote open haard in de enorme living is slechts een van onze favoriete plekjes. De nostalgische keuken met uitzicht over de landerijen is fenomenaal. Overal plaats om tafels te dekken of je even terug te trekken.


Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en alles heeft veel charme. U kunt ook ontspannen in de Finse sauna met extra 2 infraroodlampen voor de afwisseling.


En dan de weelderige tuinen rondom het huis..Een unieke plek, waar je de buitenwereld bijna zou vergeten...De rivier die kabbelend door de tuin loopt, om zich bij de oude watermolen naar beneden te storten.De grote tuin rondom telt maar liefst 5 vijvers, met aan de rand een ouderwetse schommelstoel om even weg te dommelen.


Er staat een Finse Kota in de tuin, waar je kunt grillen of bbq-en. Er is achterin een stenen huisje met shelterbanken en staat ter beschikking van tieners om even lekker te chillen. Dichterbij het huis ook nog een lekkere lounge-set om te aperitieven of te relaxen.
Een fantastische plek voor diegenen die net een ander soort vakantie zoeken, even helemaal weg van de massa.

Meer informatie:

Belle Gite - Sfeervolle Vakantiehuizen 
België | Frankrijk | Italië | Spanje

W: bellegite.com
T: +32 499 11 2058
E: info@bellegite.com 


SPECIFICATIES:

 ● Aantal personen: 9
 ● Regio: Ardennen
 ● Stad of Plaats: Durbuy / La Roche
 ● Type vervoer: Eigen vervoer


Bekijk de website van de adverteerder